Garrett ACE250

Ahoj všichni,mám takový problém.V neděli jsem byl s detíkem na lovu.Fungoval normálně.Dnes (úterý)jsem vyrazil znovu,ale po několika minutách ticha jsem zjistil,že detík ztratil citlivost.Lopatku 8*15cm zachytí max 5cm od cívky a to musím mít sensitive nastaveno na max a nad lopatkou hodně rychle kmitnout detíkem.Jinak hledám s nastavením o dva dílky od maxima.Zkusil jsem dát nové baterie,ale beze změny.Prosím tímto o radu,má-li s tímto někdo zkušenost.

založil buchar 18.8.2009 22:15
Zpět na přehled diskusních témat

21 online

20. srpna 2009
bzzdas
Reagovat
bzzdas

možná si zkus vyměnit cívku,je možný že ti někde spadla nebo si s ní něják víc hrkl a něco se tam pokazilo.

20. srpna 2009
buchar
Reagovat
buchar

Kdybych měl druhou tak to samozřejmě zkusím,ale přece kvůli tomu nebudu kupovat novou,když nevím čimčarara to je. :-(

21. srpna 2009
bzzdas
Reagovat
bzzdas

nj tak to už asi zbývá jenom to donýst so obchodu v praze,kterej je jenom na detektory a zeptat se jestli ti to opraví.jinak nwm

21. srpna 2009
elmara
Feldmarschall
Reagovat
elmara

Asi to bude chtít poslat na opravu. Chtěl jsem se zeptat, co to máš za ikonu?

detektor: Tejon Ultimate, CS6MX, GM4, město: Jílové u Prahy
21. srpna 2009
buchar
Reagovat
buchar

Ta ikona je z nějaké hry.Už ani nevím z jaké,mám takových obrázků víc.Kopíroval jsem to před několika lety z CDček a her.Možná to byl Quake.

23. srpna 2009
elmara
Feldmarschall
Reagovat
elmara

To byl můj typ, už jsem dlouho ten znak nezahledl :-D

detektor: Tejon Ultimate, CS6MX, GM4, město: Jílové u Prahy
23. srpna 2009
buchar
Reagovat
buchar

Teď mě napadá,že to mohla taky být hra HEXEN 2.

25. srpna 2009
ssgti
Stabsfeldwebel
Reagovat
ssgti

skus vybrat baterie na par dni dat mu odpocinut (musi byt ale odpojena cievka, ak by si mal vadnu cievku alebo povoleny kontakt na cievke hral by ti vivaldiho)

detektor: Slovak Technical Museum, město: Vychod SR

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

Zpět na přehled dikusních témat

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky