já se musím přiznat jsem na nule 
Ahoj lovci, ag již sečítáme. A co zlaťáky má někdo ?

já se musím přiznat jsem na nule 

já jakbysmet...

Ano na vánočním sromku bežne napočítám až 35 kusů každý rok 

pifin71 - no ty jsi z bohaté kraje, ty by jsi mohl teoreticky už mít 

Nyní už tři. Dva tady jsou třetí je nový.

tak gratulace ke třetímu, jinak jsem koukal že máš samé pěkné nálezy, fakt se ti daří

Někdy a pak velmi dlouho nic jako poslední dobou, ale nestěžuju si, rád se projdu. Taky bych kecal kdybych řekl že mě to někdy nes.... ale o tom to asi je, že néjní vždycky posvícení.

přiznám se nalezených zatim 0 

Hlásím stejný počet 

Já taky

nápodobně, nemám ani Au ani Ag eště :(

Musiš si dát jinej nick
)))))

Taky jsem na nule

4 
0 a ani nevim jak to asi vypadá 
Já bych řekl že průměrný detektorář co chodí deset let najde sotva jednu
Já samozřejmě nemam žádnou a nedělám si iluze že bych někdy nějakou našel.

Za 8 let hledaní 3 kusy. A to chodím hledat poměrně často. Inu z toho vyplývá, že zbohatnout na detektoringu se nedá... Ale to zjistí časem každý hledač.

Já jsem našel jeden zlaťák asi po 2 měsících hledání ale nevím jak ho vyčistit.Prosím poraďte dík.

ben06:Pokud jsi našel Au minci, tak čištění nepotřebuje.Stačí ji pouze opláchnout vodou.Takže kdo ví, co jsi to vlastně našel...

Nedělejte si s kolegu srandu,taková patina na zlatě je svinstvo...

Zlato umí zčernat tam, kde bylo dlouhodobě ve styku s železem.
Zlaťáky nemám, ale našel jsem už pár prstenů a vždy byly jako nové - jak z písku, tak z hlíny.

1 KS v top stavu už si brousím Garetta na dalsí 

jeto pecka něco takového najít ale zatím nemám to štěstí

jeden si kúpil detektor s tým že to "vyskúša"rozhliadpl sa okolo seba prečítal si nejakú knihu a zistil že v okolí bratislavy sa pohybovali nejaký čas Rímania.Našiel si pole niekde v petržalke začal hľadať,po 2 hod.už ho to omrzelo,chcel to zabaliť,keď zrazu prišla prvá.To ho povzbudilo a za Jeden deň ich našiel niekoľko.Vraj s tým bol za archeologmi a tí mu povedali vraj z archeolog.hľadiska to pre nich nemá cenu,zobral ich domov vyčisťiť,a čistil ich drôtenou kefou.IDIOT NA 256!!!!!Hodil na net foto,tie vyzerali ako keby ich obhrýzla divá sviňa.Skrátka a dobe VELKY IDIOT.Ja osobne nemám ani jednu,našiel som strieborňák1602 jediný ,tam kde by som to nikdy nečakal,ale štúdium starej mapy mi povedalo niečo iné.
Chudák strieborňák skončil skôr ako som sa stihol s ním pochváliť.Ešte keď som ho žmolil medzi prstami od hliny,lebo som ešte netušil že je to strieborňák,sa zlomil.presne na polovicu.Aby sa to NIKDY VIAC neopakovalo,hneď som si v robote urobi držiak na mince. 

Nemám

NULA!! A asi to tak dlouho zůstane.
Ale soc. zlaťáků (1kčs) už mám hejno 
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.