Ahoj!
Mám jí k Vaqueru a můžu vřele doporučit. Co se týká hloubky je to dost znát. Na pole s ní nechodim, ale v lese už jsem párkrát kopal hodně hluboko. Někde tu bylo popsáno jak s touto cívkou zacházet a dohledávat, tak to nebudu opakovat. Ahoj IRWING

jsem spokojen,kdo ma trochu naposlouchano,nema vetsi problem.
Zdravím kolegové máte někdo zkušenost s těma cívkama od Detech na tesoro zatím nejsou prej už brzo.Na jiný modely už se prodávaj

tak jestli ji má někdo na jiným stroji?Kam se hodí pole nebo les já mám na ESII 8x9 a Elmara mě doporučil tu 30x38cm.
Dík za vaše postřehy a tipy

Nido nemá zkušenost s cívkama od DeTech?

Možná zi pomůže alespoň tohle, i když je to na F75ce http://www.detektory.cz/test-detech-f75
Test jsem kdysi četl a moc mu nerozumím. Nejlepší je přijet a sondu si otestovat tak, jak to v Jílovém již udělalo hodně hledačů.
Při takovém testu se zakopává cíl tak dlouho, až na něho standartní sonda dodávaná s detektorem nedošáhne. Pak se vymění za S.E.F a testuje se dál. Přínos si tak může každý ověřit sám. Vlastnoručně a na cíl který si sám přinese. Víc asi nejsme schoní nabídnout

mopik: dík tohle jsem četl mě zajímala osobní zkušenost někoho odsud z LP.Elmaro přijedu jen co cívky na tesoro dorazej

Odeslané mají být 9.7.2010. To je termín od továrny. Tak to snad klapne

Byl bych rád kdyby onich napsali i něco ty co už jí maj zatím to vypadá,že hloubkovej set nikdo nekoupil nebo furt jen běhaj po lese a polích a na pročítání webu nemaj čas

.
Sond se prodalo hodně, těžko ale někoho nutit aby zhodnotil. Asi budeš muset porovnat sám
Můžeš pak na lovce napsat vlastní testík

Tak já mám tuhle sondu jen chvilku ale hlavní výhodu vidim v ryclejším prohledávání,prostě má větší záběr a hloubku jsem si zatim v terénu odskoušel nejlépe když jsem chytil na políčku oboustraný šust a kopnul jsem neuplný knoflík pr. tak 7mm min váhy v hloubce 26 cm ani jsem tomu nevěřil tak jsem ho tam hodil zpět a zasypal..signal byl stejný.Jinak má sonda trochu jiné odezvy a někdy mám trochu problém rozpoznat větší železo od barvy ale když se na rozhraní ozve takové to zaprasknutí je to šrot.Větší botovou přezku jsem kopnul skoro ve 40ceti.S určenim středu není žádný problém při křižném máchnutí hlavně u menších cílů větší šrot se někdy jakoby při odkopávání posune ,ale ne o moc.Problém jsem měl u víc zamořených lokalit kdy jde do uší moc šustů z menších želízek které se při zpětném máchnutí neozvou jestli to jde tak popsat.Ladění země má taky trochu jiný zvuk někdy se dostanu do pozice kdy je bzučení stabilní at nahoru či dolu ,ale je monotoní a to mi nepřijde tak dobré jako když doladim na co nejpodobnější odezvu jako u centrické cívky,ale jde lépe odladit v problematickém prostředí,jaký to má vliv na dosah jsem nezkoušel ale jdu bez prozvuků.Dost těžko se to popisuje.Jediné co mi se.. je ta strašně dlouhá šňůra kterou jsem klasicky namotal a zbyvající jsem smotal a páskou přilepil na tyč pod konektor.Jestli někdo ví něco lepšího nebo duvod tak dlouhého kablu at to sem písne.Jo a taky váha je trochu nezvyk proti malé sondě ale dá se to přežít díky dobrému vyvážení mašiny.Takže tak

Dlouhý kabel je proto, aby se dalo prohledávat i dno studny.

Chlapi zatim dík cívku si koupím a uvydíme špatná volba to asi nebude s tím testíkem Elmaro nevím bylo by lepší kdys ho dělal ty abych nedopad jako jeden kolega tady odsud a nebyl obvyňovanej,že ti nadháním zákazníky

Takový video jak popisuješ výš zakopávat předmět dokud ho bude brát základní cívka a pak nasadit tu od Detech by špatný nebylo

To jsou věci, které si dělají hledači pouze sami mez sebou....
V podstatě tomu ale nerozumím, protože při nákupu sondy tady takle blbneme se všemi hledači. Každý chce vědět kam ho nová sonda posune a co mu přinese.
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.