Svatoska

Nalezeno ve stodole ,s laskavým Svolením pana faraře ,v jedné nejmenované farnosti ve středočeském kraji

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: sv. Anežka Česká (8 názorů), sv. srdce Ježíšovo (4 názory) Rendy14: sv. Anežka Česká, Kapsa: sv. Anežka Česká, Tom78: sv. srdce Ježíšovo, zizka: sv. srdce Ježíšovo, Opin: sv. srdce Ježíšovo, Argill: sv. srdce Ježíšovo, GATTO: sv. Anežka Česká, Mikeyh: sv. Anežka Česká, Scarmasax: sv. Anežka Česká, Spendlik: sv. Anežka Česká, suk58: sv. Anežka Česká, Pablito: sv. Anežka Česká

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Svatoska
Svatoska
5 hlasů
5 hlasů
zobrazeno:
534x,
komentářů:
4,
nálezce:
Chacko1981 Chacko1981
vyfotografováno:
24. října 2023,
vloženo:
24. října 2023

Komentáře

Svátostka moc pěkná.
A jelikož stále není jasné, která strana, popř. který svatý rozhoduje o zařazení, ptám se: "Která strana popř. který svatý rozhoduje o zařazení?"

No podle mě je na svátostce Blahoslavená Anežka nikoli Svatá. Je jasný že je to tatáž osoba, ale já v tom rozdíl vidím. Tak proto Srdce. ;-)

Dobře, pravda je, že to "blahoslavená" jsem přehlídl a možná nejen já, proto nejspíš Anežka vyhrála. Ale myslel jsem to spíš všeobecně. Na jedné straně svatý, na druhé srdce. Kam to dát? Trochu hledat, což zabere čas nebo jít na jistotu, protože je tam hercna? A což teprve když jsou tam svatí dva? Na to se ptám. :-)

Jj rozumím ti. Tady pro vklad do katalogu je to jedno. Vyhrává ten který se s jistotou přečte a nebo ten na první fotce jako v tomto případě.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru