Boskovicko/ Malá haná?

Tak kolik nás tu tedy chodí? :-)

v kategorii Skupiny a společná hledání, založil Pavel102 5.9.2012 10:10

určitě dost :-P

No na polích a v lesích to vypadá trochu jinak :) :-D

jako že se toho válí všade spousta ?? Taky si nestěžuju 8-)

Ani bych neřekl ;)

Kdyby se toho tam válela spousta, tak si stěžovat nebudu. Spíš v lesích spousta děr a spousta příběhů od lidí co viděli kopat nějaké šmejdy na hradištích. A Archeologové to určo nebyli,..

Tady u nás,nás chodí hodně stačí se jen dívat kolem sebe :-) .Zvlášť teď na posečených polích,stačí jet autem a dívat se kolem sebe.Díry v lese jsou většinou od divočáků,kteří svým rytím stejně jen lesu pomáhají v obnově,kypřením půdy v tom nevidím problem.Tlupa o počtu třicet kusů doslova přeorají kus lesa za večer a že to jsou díry skoro k metru hloubky.Neobhajuji v žádném případě Ty kteří po sobě nezahrabávají,já k nim nepatřím.Jen píšu není díra jako díra některé jsou prospěšné :-D .

jj neni dira jako dira :-D

Ja chodim hlavne po lese a diry zahrabavam!!!Na pole jsem zavital jen ze trikrat.Ale spoustu der ne jen od prasatek,je tady pozehnane.Jejich velikosti az skoro ke srovnani s dvouma balenimy po 12kusek litrovich mlik na sobe polozenych,je az nekdy zarazejici co tam kdo vlastne kutal a zdali neco nasel.Jelikoz v mistnim muzeu se objevuji veci co se nasli,nikdo nerekne kde co bylo.Kvuli najezdnikum,ale verim tomu ze mistni archaci take zakopavaji,tak ze vy ti co nezahrabavate-doufam ze jak nekdy pujdete v noci cestou kde jste kutali,tak si polamejte hnaty na tom co jste zanedbali !!!

Měl jsem namysli díry vykopané od hledačů, je jich tu fakt dost :). Díry od prasat fakt poznám :) muzeum samotné teď žádný výzkum neprovádí, protože nemají ani detektor. A ti si díry samozřejmě zahrabávají. A lidí, co něco málo či více odevzdají ze svých nálezů tu prý také moc není. :-/

Zdravím Jsem z benešova tj asi 10 km od Boskovic :))

kdo z Boskovic by chtěl vyrazit hledat, napište o zpráv. Jsem přímo z Boskovic

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky