Někdo z okolí Těrlicka, Havířova a Českého Těšína?

zašel by někdo sem tam na hledačku , je zde mnoho dobrých míst ;-)

v kategorii Skupiny a společná hledání, založil Gabulik 11.7.2013 21:34

No to by me zajímalo kterých :-D

od kud jsi?

odkud o:-)

Ja pochazim z Tesina, ale ted uz bydlim hodne let v Praze :-) Jen me to zajimalo, kam tam chodis hledat. Mam kamose, ten hleda cca 20 let a ten rika, ze tam u nas nic neni. Na polich o hovne, zadny mince atd. Ja to tam zkousel jen v lesiku u Antonicka a hilzna a sockačka, jinak nic :) Ale pole jsem nezkousel, tak nevim. On stejne chodi vetsinou valku ve slovenskych horach.

Ja jsem z Ka, ale na hledani se teprve chystam, jelikoz neni jeste doma detik :o(
Myslite opravdu, ze zde v okoli Karvine, Tesina,Ostravy... neni kde a hlavne co hledat?!
To by me mooooc mrzelo, jelikoz mam vytipovane alespon dve historicke lokality, kde by se neco nachazet mohlo. Ostatne stehovani narodu a historie (nezdokumentovana) sama, prekvapuje stale po celem svete :o)

Určitě tady něco najdeš ;-)

Někdo z Vendryně, Bystřice nebo Třince? Mohli bychom zahledat. :-D

Hoj jsem z Havířova.nevi někdo kde zahledat?!!

Zdar, Orlová, Karviná, Havířov, Bohumín? Chodil jsem v létě něco v podbeskydí (Morávka, Pražmo) nálezy v pohodě, časté, pěkné, hlavně krejcary 1800 a mladší. Teď jsem se obrátil na Věřňovice u polských hranic. Má někdo o této lokalitě info? Mám rád spíše mince a pod....

Ahoj, jsi z okolí ,byl jsem tam párkrát, celově slabota.

ahoj kolem Bohumína nic není párkrát jsem prošmejdil lesíky v okolí a nic moc spíš nic než moc :-) :-)

Jsem z Havířova.nevi někdo kde tady zahledat?!?

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky