cisticka

Ahoj uvazuji o ultrazvukove cisticce,hlavne na mince ale i na vetsi predmety aby se do ni neco veslo:)nemate s tim nekdo zkusenosti jakou znacku nebo tak?diky:)

v kategorii Čištění a focení, založil Cortes-kazatel 15.4.2012 09:26

no tahle diskuze už tady několikrát byla a moc bych si od toho nesliboval, mám malou doma a čistím v tom jenom od nejhoršího bahna, jinak je to k ničemu, už jsem uvažoval, že udělám co mi tady poreadil Loki: udělej z toho květináč :-D :-D :-D

Podobné zkušenosti jako Hrzan - máme sice asi tu nejmenší jaká na trhu je a tak výkon nic moc. Sleduji anglicky psaná fóra a vážně uvažuji o rotační bubnové čističce - zkušenosti s použitím s čistící pastou i abrazivní sypkou hmotou (např. jemně namleté skořápky ořechů) jsou prý velmi slušné. Tyhle mašinky se asi používají hlavně na leštění kamínků, Zkus se mrknout na "poliertrommel" na německý eBay nebo na "tumbler" na eBay UK.

Tyto vibrační čističky se suchou abrazivní hmotou se používají na čištění nábojnic pro přebíjení střeliva. Na střeleckých portálech je o těchto věcech poměrně obsáhlá diskuse, včetně toho kde a za kolik koupit. Podíval bych se tam.

zrovna dnes sem kopl 2 mince,rok 1760 1 gresle a druha z roku 1860,mam je citelny ale porad nevim jak na to:)mam je ted v oleji,pasta ani solvina nepomaha,pry je dobrej spenat?:))docela ultrazvukovy cisticky chvalej,pry hodne zalezi na watech a ne mit nejakou slejsku na baterky,premyslim o tyhle Ultrazvuková čistička 2,5 litru CL4820
CL4820 parametry: objem 2,5l, vnitřní rozměr NEREZ vaničky 264X164X80MM, 160Watt,220Volt, čistící frekvence 40000Hz, OHŘEV!, volba z pěti přednastavených čistících časů (čištění lze samozřejmě libovolně opakovat), váka 2,5kg., aktuální čas čištění a signalizace ohřevu na digitálním panelu. ale nevim zda si poradi s tim nanosem na mincich:)

ahoj koupil sis ji nakonec? taky o ni uvažuju.

Těžko se to asi dozvíš, neboť reaguješ na veleprastarý příspěvek, a uživatele jsem tu v posledních letech neviděl. Vypadá to podle bohatě popsané paramatráže spíš o nějaký marketing zboží mimo e-shopy Lovce, což se občas boužoužel děje, ale mohu se mýlit. Osobně používám spíše metody ze sekce čištění, která se tu nechá nahledat, a tenhle typ přístroje jen zřídka, na specialitky, typu moderní stříbro. Ale někdy je hezký i tak jak je. Spíše furt. .

já osobně myslím, že na mince je nejlepší olej a prášek do pečiva ;-)

muzes me prosim rici jak to delas presne s olejem a praskem?diky:) o:-)

no první to šupneš do vody s trochou prášku do pečiva a necháš to tam cca 10 min potom kartáčkem očistin, naložit do oleje, přeleštit a hotovo ;-)

Lepší je,nechat to v tom prášku alespoň 24h a pak dočistit kartáčkem. Nehodí se na RU halíře!

no mam je vcelku dost spinavy akorat sem je tam ponoril tak je vytah nu a uvidim maximalne je tam necham pres noc:)diky za info snad to pomuze

cau,byl jsem mimo republiku,o zadny marketingovy tah nejde:)chodim jsem kazdy den jen se neprihlasuji,cisticku jsem si nakonec nekoupil,snazim se ucit cistit prirodnim stylem,kdyz nepomaha mam od lovce tu oranzovou sragoru ta je na medaky dobra:)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru