jo znám vtipné
Co dělat když potkáte detektoráře
http://www.arup.cas.cz/?p=12890
Autor zde na LP jasně popsal, že je to hlavně cíleno na vykradače archeolokalit, asi bych to víc nepitval.
jj
Když potkám detektoráře,tak dáme cígo a pokec
Na Archeolokalitě asi žádnýho nepotkám, protože tady žádná lákavá blízko není a na ty vzdálenější jedu když mě zve náš archeolog, takže nás tam bude víc a zase dám kouřovou a pokec
Je to kus od kusu! Někdo pokecá, někdo dělá, že je na políčku sám i když je nás tam třeba i několik. Osobně respektuju chování kolegáčků a minimálně pokynu na pozdrav, pokud se tedy dotyčná podívá.
Tož zatím sem nepotkal žádnýho,kterej by předemnou utíkal a nebo dal najevo,že nestojí o setkání. Naopak .Jsem slušně vychovanej a pokud potkám kolegu (kdekoliv ) minimálně pozdravím a když reaguje tak pokecám. Ne že bych potřeboval nutně pořád kecat (taky radši chodím ,než kecám) ,ale těch deset minut u cigára mě nezabije a ani nic neuteče. V zemi je to nějakou dobu a pokud to mám najít ,tak to najdu aj za rok. Pokud něco najít nemám, tak to nenajdu ani když to bude ležet na povrchu
Určitě ,ale neběžím za kolegou se hned objímat a chlubit . No něco jinýho je kolegině ,ale to je něco jinýho Lokality druhých mě nezajímají,protože mě zajímá jen mé okolí a jeho historie. Nálezy ať si má kdo chce jaký chce, ale je fakt,že mě zajímají informace z mojí lokality. informace o její historii ,ne kdo s kým a kde šu.. seděl na mezi
Jj, souhlasím. A to,že pokud to mám najít tak najdu a pokud ne tak ne,k tomu se připojuji
KDYŽ POTKÁM A JE DRUŽNEJ RÁD POKECÁM.KDY Ž NENI NEVADÍ SVĚT HLEDAČE JE I TAK FAJN....
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.