Co dělat když potkáte detektoráře

http://www.arup.cas.cz/?p=12890

v kategorii Skupiny a společná hledání, založil Jap 15.10.2014 21:39

jo znám vtipné :-D

Autor zde na LP jasně popsal, že je to hlavně cíleno na vykradače archeolokalit, asi bych to víc nepitval.

jj

Když potkám detektoráře,tak dáme cígo a pokec 8-)
Na Archeolokalitě asi žádnýho nepotkám, protože tady žádná lákavá blízko není a na ty vzdálenější jedu když mě zve náš archeolog, takže nás tam bude víc a zase dám kouřovou a pokec :-D

Je to kus od kusu! Někdo pokecá, někdo dělá, že je na políčku sám i když je nás tam třeba i několik. Osobně respektuju chování kolegáčků a minimálně pokynu na pozdrav, pokud se tedy dotyčná podívá. ;-)

Tož zatím sem nepotkal žádnýho,kterej by předemnou utíkal a nebo dal najevo,že nestojí o setkání. Naopak .Jsem slušně vychovanej a pokud potkám kolegu (kdekoliv ) minimálně pozdravím a když reaguje tak pokecám. Ne že bych potřeboval nutně pořád kecat (taky radši chodím ,než kecám) ,ale těch deset minut u cigára mě nezabije a ani nic neuteče. V zemi je to nějakou dobu a pokud to mám najít ,tak to najdu aj za rok. Pokud něco najít nemám, tak to nenajdu ani když to bude ležet na povrchu o:-)
Určitě ,ale neběžím za kolegou se hned objímat a chlubit . No něco jinýho je kolegině ,ale to je něco jinýho 8-)Lokality druhých mě nezajímají,protože mě zajímá jen mé okolí a jeho historie. Nálezy ať si má kdo chce jaký chce, ale je fakt,že mě zajímají informace z mojí lokality. informace o její historii ,ne kdo s kým a kde šu.. seděl na mezi o:-) ;-)

Jj, souhlasím. A to,že pokud to mám najít tak najdu a pokud ne tak ne,k tomu se připojuji ;-)

KDYŽ POTKÁM A JE DRUŽNEJ RÁD POKECÁM.KDY Ž NENI NEVADÍ SVĚT HLEDAČE JE I TAK FAJN.... ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky