Detektor kovů Bounty Hunter Quick Draw Pro

Detektor kovů Bounty Hunter Quick Draw Pro, Vlákno pro výměnu informací mezi majiteli nového detektoru Quick Draw Pro.

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 10.7.2014 15:55

Zdravím.chci se zeptat jakou zvolit cívku pro tento detektor? Jaká by byla nejvhodnější ?

V současnosti buď Ultimate od Detechu nebo 28 cm 2D od BH ;-)

Já bych se přikláněl k té Ultimatce

Díval sem se na zmíněnou cívku Detech Ultimate.ale pro tento detík sem ji nenašel???Sem začátečník nevím zda se dá použít cívka určená pro jiný detektor (jiného výrobce detektoru) ??

Dobrý den,
jsem úplný začátečník a pořídil jsem tento detektor...vzhledem k lokalitě, kde bydlím (severní čechy) ještě nebyl prostor na vyzkoušení a kompletní seznámení se v terénu. Je tu někdo z Vás, který s ním mají nějaké zkušenosti? Uvítám každé rady, doporučení zkušených hledačů...Díky moc

Je to klasická začátečnická mašinka s docela slušně rychlou reakcí. Na začátek je to dobrý detektor, když tě koníček bude bavit dál, asi začneš pokukovat po lepších, ale to má čas :-)

Ma to jednoduché ovládáni,štaci zapnout a jdeš,nyní třeba nic nastavovat sned jen stišit a později vypnout železo.Rychlé,čisté,lehké ovládáni.Přeji hodně pipaku ;-) 8-)

Ma to jednoduché ovládáni,štaci zapnout a jdeš,nyní třeba nic nastavovat sned jen stišit a později vypnout železo.Rychlé,čisté,lehké ovládáni.Přeji hodně pipaku ;-) 8-)

Mám ještě jednu prosbu na zkušenější...s detektorem chodím necelých 14 dni a je to totální mánie :o) chodím na allmetal, abych to dostal do ruky. Začínám se hrabat ve starých mapách a vše šlape jak má, jenom si nejsem jistý, podle čeho mám správně nastavit citlivost detektoru...mám možnost jí na stupnici do 10 nastavit. Je nějaký ukazatel (půda apod.) podle kterého se mám řídit ? Zatím chodím na 5ku... Díky za odpověď

Chodíš to v podstatě správně. All metal je vhodný, jelikož tam más dobrý audio. Jenom když už to bude opravdu hodně zaneřáděné, tak vypni železo, nic víc, ale neni to nutné, raději jdi pečlivě a nespěchej. Citlivost tlač pokud možno vždycky nad sedum, prostě co to jde k deseti, abys dal detektoru co nejlepší odezvu cíle k vyhodnocení. :-)
Je to slušný rychlik, na úvodní detektor kovu, a sonda ze sedumdesátky ti dost pomůže když budou cíle blízko sebe. Křižuj, výdycky si řekni: Vím teda už kde je ten cíl? A dále si ještě vždycky taky řekni: Podle všeho to bude tohle a tohle. A pak kopej. Tak si nejlíp samovolně zapamatuješ jak co znělo. A cíl, který tam byl, kopals, a není, tam je, akorát spadl níž při kopání nebo je někde na hraně, nebo (při vypnutém železe) si ho hodil právě na to železo, co bylo vedle, a o kterém s nevěděl, a to ho zamaskovalo.

Moc díky za odpověď...přesně tohle jsem potřeboval vědět...a poslední dotaz...dnes jsem toho nachodil spoustu a mnohokrát se mi stalo, že detektor pípnul a v momentě, co jsem začal hledat ono místo, nic už se nedělo, bylo to způsobeno tou citlivostí, nebo je normální, že detektor si občas pípne i bez cíle? Díky

1. Mohl jsi to minout, bylo to někde na hraně svazku sondy. časem se naučíš rozeznávat to přejetí- vlastně jen zavadění detekčního pole o cíl. Vrátíš se nad cíl sondou, najdeš cíl. A nebo cíl vyloučíš, bod číslo 2.
2. Mohl to být prozvuk, čili ne-signál, anomálie v půdě.
3. Interference. Telefon hledá signál, nebo vlezeš do pole datového přenosu z jedný věže na druhou věž, nebo vlezeš do pole radaru od někud, všechno se může projevit. Někdy víc, někdy míň. Sonda je v podstatě anténa, ať chceš nebo ne.

Jen to klidně laď co nejostřejc, nedělej z toho takzvaný klidný detík. Čím větší klid, tom větší kulový v kapse s nálezama.

Každej někdy pípne, dalo by se říct, a pípne tak nějak jen tak. Mnohdy to ženeme na hranu stability, od toho tam ty různé ovládací prvky na různých detektorech kovu jsou.

detektor je stabilni mam s nim nachozeno celkem dost,na max citlivost ale občas přejde drobnějsi věci bez pipnutí.doporučil bych citlivost 7-8,pak reguje paradne bez falesnych tonu a pipancu

Jo, nad sedum to jede pěkně. Nechá se to doplnit u spornýho signálu, kterej se objeví, není, objeví, není - ověřením pinpoint tlačítkem, to jede na maximálku, ber ho jako rychlej allmetal.

Volal si emailova si? :-)

Ano posielal som email na rozmery trubky,ale nič my neprišlo

Asi to na Tesoro tyč chodit nebude, já o nezkoušel, připouštím.

Č by si poradil,lebo do tej tašky my to s cievkou ledva vlezie a chcem si kúpiť vetšiu cievku. Radšej by som to dal do ruksaku ,s tou taškou vyzeram dosť podorzrelo. :-)

Aha, tak bágl. Jo, vejde se, a s tím nápisem Bounty Hunter seš podezřelej. Tak prostě vemu doma turistickej kletr.... a je to, ne?

já koupil za pár korun u větrovek maskáčovej bágl,dole zip že se dá zvětšit o půlku a tam se vše potřebné vleze :-)

I tak se dá. :-)

Aj tak sa dá

Tento detektor vlastním týden. Dal jsem na radu prodejce tady na lovci a koupil tento. Jsem zacatecnik a detektor se dostal rychle do ruky. Ovladaní je snadné. Nechodím allmetal - vyřazuji iron a foil, protože jinak jsem kopal na poli samej odpad. Většinou hřebíky, kusy řetězu, konzervy od rybiček a v neposlední řadě folie z cokolad nebo žvýkaček. To by člověk ani nevěřil, kolik toho je :-( Citlivost mám nastavenou na 7. Za týden jsem našel v lese pá nabojnic a také pá koleček. Největší radost mám z krejcaru z roku 1816 a z 1 PFENNIG MARIE TEREZIE 1759. Bohužel všechna kolečka jsou ve velmi špatném stavu. Sotva jde přečíst nějaký napis. Po snaze trochu mince vyčistit jsou již skoro nečitelné . Příště je již čistit asi nebudu. Nechám je ve stavu v jakém jsem se našel. Jinak ten pocit, když jsem vykopnul sve první kolecko byl nepopsatelny. 8-) prostě nádhera. o:-)
Občas se mně stane, že na detík pípne a jako by nevěděl co je pod ním. Označuje mně různé věci i v rozdílné hloubce. Po snaze toto pípnutí kopat jsem to vzdal a již to přecházim. Uz mám naposloucháno, že jistej kop detík označuje jen jednou věcí. Chvilku přejíždím nad místem a signál je krásně čitelný. Kopu ihned ;-)
Je to muj první detektor a jsem do neho uplnej blazen. Timto ještě jednou dekuji za radu a doporučení tento detektor koupit.

PS: nejvic nálezu mám na polích u lesů 8-)

Ono je to tak, že pokud máš vyřazený fólie, může se Ti lehce stát, že budeš přecházet stříbrňáky. :,-( Jinak to chce jen chodit, chodit a kopat, aby jsi se naučil, co Ti detík při různý odezvě vlastně hlásí. Časem třeba rozpoznáš i barvu blízko železa a pod. ;-)

Ok 8-) díky za rady

tak ja ho mam taky zatim chodim all metal sel dneska se mnou i nastvajici zetak a tak se do toho zblaznil tak jsem ho taky asi udolal a rikal jsem mu at pocka , ze za nejaky cas koupim lepsi a tenhle mu do zacatku necham uvidim co casem pridim at to piapa pardalove ;)

Tak sem si v tydnu taky koupil u vas tuhle masinku a uz tet lituju ze jsem rovnou nevzal Land Rangera kvuli sonde. Samo uz tet koukam po lepsi sonde a ejhle BH 28 cm bezmala 5lipo. Ajaj :( .

Co poridit? Ultimate, Discovery, Tiger nebo neco od Nel???? Rad bych trosku vetsi hloubku ale bez ztraty na drobnustky.. Prosim rady a napady ,.)

Dobrý den potřeboval bych poradit jakou lepší sondou osadit Bounty Hunter Quick Draw Pro (Sonda 25 cm koncentrick) dekuji za info
na výběr Ultimate, Nel( typ když tak),Mars( typ když tak)

Chci větší záběr,větší hloubku,ale neztratit malé cíle

Zdravím. Zajímalo by mě kolik stupnu pod nulou tento detektor snese?

zdravim, diky za vsechny odpovedi a rady viz výše..
ještě mam otazku zdali se lisi nastaveni detektoru ohledne citlivosti pri seriove sonde nebo je jine kdyz mam sondu NEL Hunter...

jinak je normalni ze mi detektor hlásí ALUM ikdyz sondou litam nad zlatym retizkem a prstenem ?? pokud ano, pak teda chápu pric chodit all metal a kopat a kopat a kopat... :-D o:-)

Zdravím, potřeboval bych prosím poradit, jestli je normální, že tento detektor, či jiný, při pohybu větru někdy začne pípat jako blázen. Rozdíl na stupnici třeba mezi 60-90. A jestli je třeba po nějaké hodince vypnout a zapnout, protože po delší době používání PP mi PP pípá úplně všude. Hlavně když ho dám těsně nad zem či skoro na zem.

Zdravím je vidět že už tu dlouho nikdo neodepsal na dotazy co jsou výše.Tak to zkusím aj tak tady. Chtěl jsem se zeptat na sondu jelikož je tady doporučená sonda z odkazu roku 2015 tak se chci zeptat jestli už náhodou není nějaká lepší sonda vyvinuta na tento detektor ?

Zdravim,taky to řeším a asi nej bych řek tiger od mars...

A nebo jinej detik...? Kámoš koupil eqinox 800a je z toho nestastnej,raci chodi se starym s větší sondou...

Ahoj jak jsi s tym detektorem spokojený? Někdy mi chytne uplně malou drobnost a ně kdy ho mám chutˇho zlomit vejpůl

Čau Jsem docela spokojenej...ale chce to dohledavacku...teď jsem obednal tiger civku,tak jsem zvedavej... tak ubrat citlivost...co je pod 10 tak nekopu...

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru