Zdravím.
Vidím že majitelů tohoto detiku moc není. Našel jsem ho na bazaru za 8000,- Tak se chci zeptat jestli za to stojí. Je to plný digitál nebo je to mix digital/analog ??
Detektor kovů Whites Matrix M6
White's M6 je detektor kovů určený pro hledače, kteří hledají jednoduchost a výkon v jednom balení. Tento model pracuje na frekvenci 14 kHz, což ho činí univerzálním nástrojem vhodným jak pro hledání mincí a šperků, tak pro detekci menších relikvií a dokonce i zlata. M6 je ceněn pro svou snadnou obsluhu – disponuje pouze několika základními ovládacími prvky, díky čemuž je ideální pro začátečníky, kteří chtějí spolehlivý výkon bez složitých nastavení. Přesto nabízí pokročilé funkce jako automatické odladění půdy a přesnou diskriminaci, které umožňují stabilní a efektivní hledání i v náročnějších terénech. Detektor White's M6 se vyznačuje ergonomickým designem a lehkou konstrukcí, což zajišťuje pohodlí při delších hledačských výpravách. Je vybaven přehledným displejem, který poskytuje informace o hloubce cíle a typu kovu, což usnadňuje rozhodování, zda kopat. Jednou z hlavních výhod M6 je jeho schopnost přizpůsobit se různým podmínkám – od parků až po mineralizované půdy. Díky své spolehlivosti, jednoduchosti a kvalitnímu výkonu je White's M6 populární mezi hledači, kteří hledají efektivní, ale snadno ovladatelný detektor kovů.
M6 je nejednoduší verze detektorů Whites řady E. To znamená že signál je číslicově zpracovaný. Je to už starší detektor, pokud je ale v pořádku určitě je to lepší než začátečnické "digitály"
Dobrý den, mám dotaz, jakou použít sondu pro co největší dosah u tohoto detektoru?
Nejlepší na hloubku rozhodně civku Ultimate..Je to nejlepší co se dá na to nasadit..Dost ta cívka detektor nakopne na dost slušný dosah..
Zdar, nemá někdo zkušenosti s tím, že bych dal do detekrtu ADAPTÉR KABEL AUX MINI JACK 3.5MM USB
https://balando.cz/p/redukce-z-35mm-jacku-na-usb-2/?gad_source=1
a pak bych do toho USB dal ten malý modul pro beztrátová sluchátka co mám na pc? Tím pádem bych měl na mém Whites Matrix M6 bezdrát sluchátka.. akorát nevím, zda to může fungovat. Na pc má usb nějaké napětí a to tam asi žádné mít nebude z detektoru..
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.