Detektor kovů Whites MXT

Zkušenosti hledačů s detektorem kovů Whites MXT,

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 23.8.2010 18:12

Ahoj všem..Koukám že jsem první kdo tu něco hodí o tomto detektoru...Dost mě překvapuje že o plecháčoj MXT PRO je tady ticho po pěšině a to mě dost překvapuje a nejen tady...Tento detektor jsem si pořídil cca před 14 dny po Cortesoj a rovnou jsem si pořídil cívku Ultimate a pro moje překvapení jsem na soukromém polygonu co tu máme s chlapama na hloubku Cortese se sefkou 30x25 udělal i se základní cívkou Spider 12...To jsem teda nečekal...Váha u tohoto detíku je o nějakej gram horší ale teď sudety na chaloupě dá se říct dva dny chození v krpálech tak jediný kde byla bolest tak v nohách,a to nejsem korba..Čedič,,,CO TO JE??????? o:-) Tento detektor je pro mě díky Ultimate opravdové překvapení a nejen pro mě ale pro všechny tady.... :-O

Zdravím, dnes jsem mrkl na ty testy a MXT opravdu překvapuje. Ta Ultimka je super, no mám GM4 a budu , už druhej koho by zajímalo jak by tam obstála ;-)

Na natočení GM4 se chystáme už delší dobu ale práce nás nepustí jak na hledání tak ani na polygon..Ale co jsem tam GM4 zahlédl u kamaráda hned po nákupu tak si tam vedla snad nejlépe ze všech...Ale na to testování polygonu příjde teprve čas..Budem dělat i Fisher F 75 a Minelab CTX 3030 ale kamarád musí s CTX nejdřív něco nachodit než budem něco testovat...Teď začne noční hledání tak to provětráme... :-D

Tak to se budu těšit ;-)

Něco nového kolem MXT? Tak jak jsem špízoval uši okolo, asi bych stál o to se s někym kdo má plechovku pod kůží projít a dát řeč.

S Ultimatkou pecka.Oproti Tejonovi s kterým chodíš trochu hůř separuje.Jinak ale hloubkově špica,dokonce na extradrobotinu se ukázal v testíku lepší.V týhle kombinaci na polygonu zválcoval nejdražší digitály.Kofak ho nedá z ruky.Domluv se s ním.

Jo, dyk jo, vidíš, dyk ho měl v autokufru. Děkuju. Tak to já ho poprosím. Pěknej den&pecka nálezy přeju. Možná by stálo za to, kdyby sem prsk krátký koment na pole role, jestli to je ono na to. Obyč pole, žádnej škarpník, jak si vybírám dobrovolně já... :-)

litrfree..Když nás práce pustí tak bych přijel s kolegou k tobě na polygon.Už dobu to tady plánujem ale furt ten čas není..Jsem zvědavej jak si tam bělásek povede..Už ohřívej gril...Krmení dovezem... ;-)

Jsem teď s prckama, dělám děda, a těšim se na Vás, dohodneme to. Bude legranda! Nebojte. :-)

Jasný.Dopředu bych zavolal a dohodnem se..Zajímá mě jak si tam u tebe povedu.. o:-)

Ahoj neví někdo kde sehnat o detektoru víc informací? Popřípadě jaký je nejvíc podobný detektor tomuto?

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru