Detektor na mobily

Zajímalo by mě, zda není nějaký přístroj nebo apka do mobilu na detekci signálu ostatních mobilů. Stačil by směr a odhad vzdálenosti. Mobil je vysílačka a určitě v nějakým intervalu komunikuje s operátorem i když nevoláme. V lese bych byl raději bez kontaktu s ostatníma lidma, jak bych viděl, že se něco ke mě pohybuje, tak bych tomu šel z cesty.

v kategorii Mapy a navigace, založil bobik600 29.5.2021 15:06

Poznám len apku wunderfind tá zobrazí zariadenia v okolí ale len bluetooth takže sú to asi len desiatky metrov. Ale tiež ma to zaujíma či existuje niečo iné lepšie.

Takovej detektor na vetřelce. :-D

Takovej detík GM4pro je sám o sobě detektor na mobily :-D. Stačí když jde někdo poblíž se zaplejma datama, a vím o něm :-D

Mě dělal problém jen při špatném signálu. Pokud data běžela na 3-4G, bylo to v pohodě.

Hm, tak bohužel. Ty vysílání jsou strašně krátký, aby šli zaměřit. A s proměnlivým výkonem a s různou frekvencí. Ani přístroj, který by tě řekl, že v okruhu jednoho km je nějaký mobil nebude reálný. Tak nic, no.

To ano, detekovatelný je když voláš. Ale když jde o skyté volání a servisní, jde o velice krátké pulzy v intervalu sekund, které jsou běžnýmy legálními prostředky nedetekovatelné. Takto mají soudruzi dobrý přehled o tvém pohybu a moc ti ani nevybijí baterku.
Ale zase více než 50% lidí má mobilní internet a řekl bych, že v lese ho budou mít zapnutý. Takový mobil bude vysílat nejspíš furt, tak by mohl být i dobře detekovatelný.

Důležité je detekovat co je v zemi a ne co lítá vzduchem. ;-)

Tak pokud nehledáš někde, kde to není úplně o.k., proč se skrývat?

Detektor na fotopasce by sa tiež hodil.

Nej je ČVčko.Ani zajíc se nehne abych o tom nevěděl.

pes - československý vlčák

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru