Poznám len apku wunderfind tá zobrazí zariadenia v okolí ale len bluetooth takže sú to asi len desiatky metrov. Ale tiež ma to zaujíma či existuje niečo iné lepšie.
Detektor na mobily
Zajímalo by mě, zda není nějaký přístroj nebo apka do mobilu na detekci signálu ostatních mobilů. Stačil by směr a odhad vzdálenosti. Mobil je vysílačka a určitě v nějakým intervalu komunikuje s operátorem i když nevoláme. V lese bych byl raději bez kontaktu s ostatníma lidma, jak bych viděl, že se něco ke mě pohybuje, tak bych tomu šel z cesty.
Takovej detektor na vetřelce.
Takovej detík GM4pro je sám o sobě detektor na mobily . Stačí když jde někdo poblíž se zaplejma datama, a vím o něm
Mě dělal problém jen při špatném signálu. Pokud data běžela na 3-4G, bylo to v pohodě.
Hm, tak bohužel. Ty vysílání jsou strašně krátký, aby šli zaměřit. A s proměnlivým výkonem a s různou frekvencí. Ani přístroj, který by tě řekl, že v okruhu jednoho km je nějaký mobil nebude reálný. Tak nic, no.
To ano, detekovatelný je když voláš. Ale když jde o skyté volání a servisní, jde o velice krátké pulzy v intervalu sekund, které jsou běžnýmy legálními prostředky nedetekovatelné. Takto mají soudruzi dobrý přehled o tvém pohybu a moc ti ani nevybijí baterku.
Ale zase více než 50% lidí má mobilní internet a řekl bych, že v lese ho budou mít zapnutý. Takový mobil bude vysílat nejspíš furt, tak by mohl být i dobře detekovatelný.
Důležité je detekovat co je v zemi a ne co lítá vzduchem.
Tak pokud nehledáš někde, kde to není úplně o.k., proč se skrývat?
Detektor na fotopasce by sa tiež hodil.
Nej je ČVčko.Ani zajíc se nehne abych o tom nevěděl.
A to je co?
A to je co?
pes - československý vlčák
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.