Detektor kovů Fisher F1270

Zdravím ,uvažuji o tomhle detektoru jaké jsou vaše poznatky?Zajímají mě hlavně militárie ale i nějaké odznaky atd.Na netu jsem se nic moc o něm nevypátral. ;-)

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 2.8.2010 21:31

na detektoringu je na to specielní sekce jsou tam názory ledaču :-)

Ale taky se tam na nic nezeptáš, protože registraci ti admin potvrdí jen na základě doporučení někoho, kdo už tam registrovaný je ;-) :-P

Patrosos ho měl a nestěžoval si,akorát je dost těžkej ;-)

No to mě taky vadí že se na detektoring nemůžu zaregistrovat-forum jak prase!

Oni ti kluci mají svoje důvody...... Taky tam registraci nemám, ale důvod mi někdo kdsi vysvětlil

1270 je legenda..na netu se toho dá zjistit dost...

vynikající detektor - já osobně ho musel dát pryč kvůli váze...na funkce žádná výhrada.

Na jeho stáří to není špatnej detektor. Jeho mínusi jsou váha a největší alespon pro mě,že na čediči se nechytá. Myslím nadprůměrně čedičová půda. Proto ho také dávám pryč pač jsem ze severních čech a tady si sním zahledám na 50% lokalitách. Hloubka je dost dobrá. hodí se spíše na větší předměty,ale malé bere taky slušně,má rychlou odezvu(pinpoint jsem ani nezapl). Další menší mínus je diskriminace,ale časem když ho oposloucháš,tak se tolik nenakopeš. KDYBYS JEŠTĚ NĚCO POTŘEBOVAL,TAK NAPIŠ

možná bych měl zájem.Dej třeba vědět na mail bližší info.koubaradim@seznam.cz :-)

Zdravím vás ,tak již nějakou dobu vlastním 1270ku,potřeboval bych trošku poradit s nastavením na jaké nejčastěji hledáte.Já jsem si třeba zvykl hledat hodně v irondisku,ale zdá se mi nějaký málo účiný ,prakticky ho mám nastavený pořád na 10 i přesto mi to bere např.vršky od piva což si myslím ,že by mohl vydiskriminovat. V normaldisku mám strach ,že zas přehlédnu něco zajímavého ,jinak citlivost kolem 8. Ground balance prakticky nepoužívám a pinpoint se mi zdá také trochu nepřesný.V lokalitě kde hledám je převážně vápencové podloží.Celkově se mi zdá detektor dost citlivý i na malé předměty.Díky za vaše názory ;-)

Ahoj. Myslím že detektor je nejlepší právě v iron mask, a spíše jde o to odfiltrovat menší želízka. Pokud nepoužíváš GB, může být odpověď detektoru nepřesná. Snažit se dát pryč vršky, tě může pouze stát řadu nálezů. Detektor jede na poměrně nízké frekvenci a tak bych diskriminaci určitě nepřeháněl.

Vápencové podloží může dělat některým detektorům prolém. nejsem si ale jistý zd se to týká i F1270. Může to být ale důvod proč málo používáš GB, určitě se to na podobných místech špatně odlaďuje.

Díky za odpověď,čím se teda liší detektory které jedou na nízkou frekvenci a ty které jedou na vysokou? S GB jsem to samozřejmě zkoušel vždycky mi to vyšlo při správném odladění tak na 3-4 ,ale to pak bere fakt skoro všechno,ale zase je ta možnost ,že si to pomocí přepínače překontroluju v iron disku.Tak nevím :-(

Starsi diskuze ale treba to nekomu pomuze:

primarni rezim : Iron disc 6 (vyradite male zeliska)
sekundarni rezim: Disc 5

S timto nastavenim male zelezo nebude vubec slyset,treba alobal bude slyset jen v primaru v sekundarnim ne.
Barva a velke zeleza budou jasna v obou rezimech.
Samozrejme ,toto nastaveni je na pohodove hledani,bez rusivych malych signalu. Pokud chcete max dosah,tak primar GB nebo iron disc 0 a sekundarni treba disc 4 na vyrazeni malych zelez.
Nebo kopat vsechno :-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru