Ahoj,myslím že je to baterkou,vyměn ji za novou ,taky se mi to stalo,když byla vybitá
Garrett Pro-Pointer
Ahoj, mám problém s dohledávačkou. Sice ten problém mam už déle, ale nebyl čas nebo sem si nevzpomněl to sem napsat. No k věci...pokaždé když zapnu dohledávačku tak třeba ok že ale po chvilce hledání v díře mi to začne pípat rychlím tempem a já ji musím vypnout a zase zapnou a hledám dál. Je to normální? Ještě mě napadlo nebude to třeba baterkou? Protože v ní nemam nabíjecí, ale normalní co seženete někde v obchodě. (nabíjecí mam jen v detíku) ... Děkuji za rady!
No zkusím, ale jestli nezabere ani nabíjecí tak fakt nevím....
Baterie by měla být alkalická, né obyčejná.
Je to normální.
Ale normální není,že seš línej vyzkoušet tam jinou baterii,aby jsi zjistil kde je problém.
To se mi děje taky.někdy když s ní ťuknu tak se rozkmitá a pořád pípá.Vypnu zapnu a vše v pohodě.
Mě též zlobý robertek od gareta.Jedná se o prozvuky při lehkém přitlačení na špičku.Není to ale pokaždé Výměna baterie nepomohla.Vážně uvažuji o robertku od minelabu
Jak tak koukám tak je to celkem běžná věc a ani nezáleží na značce.Minelab mi dělá to samé,zapnu a po chvilce začne pípat sama od sebe ale je to jak kdy.
Pozor na falsa pro.pointeru garrett. Prodávají se na čínském serveru za 50 usd a jsou k nerozeznání od originálu.Ovšem má prakticky nulový dosah a hlavně je pohybová, což je pěkně na pytel. Vrátil jsem ji původnímu majiteli, s tím že prodává falsum a naštěstí jsem ho tak vyděsil hrozbou podání trestního oznámení, že mi peníze vrátil. NIKOMU NEDOPORUČUJI, JE TO OPRAVDU LEVNÝ ŠMEJD NESROVNATELNÝ S ORIGINÁLEM. Bohužel na dálku nelze zjistit, zda se jedná o originál, to lze vyzkoušet pouze při osobním předání.
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.