Ahoj budu kupovat detektor a zajímalo by mě,jestli by se vyplatil GM 2,3,LP zero či spíše BH Land Ranger Pro.Na hledání koleček a militáriií v Jihočeském kraji.
Detektory kovů Golden Mask
Golden Mask je bulharský výrobce detektorů kovů, který si získal popularitu díky své kombinaci vysokého výkonu, spolehlivosti a cenové dostupnosti. Společnost se zaměřuje na výrobu detektorů, které jsou jednoduché na ovládání, ale zároveň nabízejí pokročilé funkce a citlivost, které ocení i zkušení hledači. Detektory Golden Mask jsou známé svou výbornou citlivostí na drobné cíle, jako jsou mince a šperky, a schopností pracovat i v náročných terénních podmínkách, jako je mineralizovaná půda nebo silně zamořené oblasti. V sortimentu značky najdete modely pro začátečníky i profesionály, od základních analogových verzí po pokročilé digitální přístroje s multifrekvenčními technologiemi. Jedním z hlavních důvodů oblíbenosti detektorů Golden Mask je jejich robustní konstrukce a odolnost, které zajišťují dlouhou životnost i při intenzivním používání. Detektory jsou navíc často vybaveny rychlou obnovou signálu a možností jemného doladění nastavení pro maximální efektivitu v různých prostředích. Golden Mask si mezi hledači vybudovala silnou reputaci díky kvalitě zpracování a schopnosti konkurovat dražším značkám, což z ní činí oblíbenou volbu pro hledače po celé Evropě.
Tedy samozřejmě ne "jen" koleček a militárii myslím tím tak nějak vše
Já být tebou tak z toho co jsi jmenoval tak asi zero 30 a pokuď gm tak gm4
Ahoj všem krasny den.zajimalo by mě,jestli date recenzi na GM5 dekuji
Kdybys měl zájem, můžu poslat schéma, proti GM4 nevýrazné změny kromě přidané ATmega32 na generování zvuku a řízení displeje...
Ahoj, měl bych dotaz na všechny majitelé detektorů GM s novou teleskopickou konstrukcí, jestli by mě mohl někdo napsat kolik má na délku detektor ve složeném stavu. díky
GM teleskop ma-58 centimetrov....
Zdar, je tady někdo, kdo si již koupil nový GM One 15kHz, případně 24kHz a našel kromě displeje nějaký rozdíl oproti Zeru 30 II ?
tohle mě taky zajímá.
Zdar koupím nefunkční detektor Golden Mask
Zdravím pánové, máte někdo praktické zkušenosti s Golden mask one 24 (15khz)? V čem si liší od LP ZERO 2 kromě displeje? Dík za informace.
Čaw te mam zaujem o kupu GM4pro najde sa tu niečo?
Zdravím, zvažujem kúpu buď Golden mask one 15 (24)khz alebo lp zero 2 a zaujímalo by ma v čom su odlišné okrem displeja. Má jeden z nich lepší dosah alebo je podobný ? Najviac mi asi záleži na dosahu a kebiže kúpim one verziu 24 khz neprišiel by som oňho?
Ďakujem
Ahoj. Koupím Starši typ detektoru Golden mask 4 pro na eskove konstrukci..Díky 725 518 835
pardon 725518836
Čaute lidi dá sa kúpiť na GM4 pro stará verzia zámok aj stym závitom co je na tyčke či iba samotný zámok. Zlomil sa mi závit na protilahlom kuse a neviem ako to dať dokopy. Ďakujem
GM4-WCL-WS
Vzhledem, že není kolonka pro gm4wcl, tak dotaz zatím sem.
1. Kam se podělo z názvu "ws"?
2. Rozpor u nabíječky a to, že je jen do 220V, což pro naší síť 240V je jaksi mimo realitu.
3. Baterie: výrobce uvádí typ baterie: 1500 mAh Li-Po baterie
Životnost baterie: ~ 25 hodin
Baterie v cívce a druhá (stejný typ) pro jednotku.
4. U karty detektoru není uvedené příslušenství.
5. Záruka, výrobce uvádí:
5 let - deska elektroniky;
2 roky - vše ostatní, kromě baterií
Takže, jaká je realita?
Díky za upozornění, upravili jsme některé nepřesnosti. Výrobce používá pouze WCL, napětí je renononc v textu u výrobce, baterie a vydrž ještě raději prověříme. Záruka je 2 roky.
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.