Hledači Praha-západ

Někdo na společnou akci? Samozřejmě až počasí dovolí. A taky moje momentální indispozice. Druhý detík není problém.

v kategorii Skupiny a společná hledání, založil MERLIN 12.12.2012 19:49

Pokud to počasí dovolí, chci vyrazit tuto sobotu dopoledne - směr Barrandov. Můžu ale popojet někam poblíž. Kam se chystáš Ty?

Ahoj.Promin,ale vlezl jsem sem až dneska,takže jsem tvůj záměr prošvihl. Můžem se samozřejmě domluvit na jindy. A ty jsi odkud?

Teď dlouhodobě Mnichov, DE, ale jinak jsem "Modřaňák" - na tenhle víkend se o5 chystáme DOMŮ, takže pokud budeš mít chuť a čas, můžeme vyrazit ;-) Viděl bych to spíš na neděli dopo (v sobotu spousta běhání - banka, vyzvednutí nějakých věcí, atp. možná ještě zkombinované s návštěvou rodičů na Podblanicku). V neděli obvykle jezdíme zpět do Mníšku kolem třetí, čtvrté, takže od rozbřesku do oběda určitě razím do terénu ;-) Dej vědět!!!

Ahoj, jsem začátečník - úplnej, ale rád bych s vámi vyrazil na nějakou akcicičku v okolí Prahy: Jsem ze "šestky" tak jenom přes řeku :-D Rád se přiučím. Díky moc.

Praha 8,kdyby někdo měl zájem :)

OK - pošli mi prosím krátkou zprávu na martin@novotny.com - domluvíme se na detailech. Těším se na shledanou ;-)

BTW, chybí mi prošmejdit ještě nějakých 200 metrů jedné staré polní cesty na Barrandově - pokud nebudeš proti, vyrazili bychom tam ;-)

ahoj, já bych vyrazil, pisni na dandyddt@centrum.cz

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky