Chlape, já su z Velehradu. A když vidím, že ty si Kroměříž a okolí, tak to sou, si myslím, oblasti velmi bohaté na takové věci, Taky jsem zelenáč a teprve se do toho pomalu nořím, takže když budu neco vědět, podělím se.
Hledání v a okolo Kroměříže
Dobrý den.Jsem hledač >>zalenáč
Díky
Dobrý večer,já jsem též z Kroměříže.Nálezy i zážitky nějaké mám .
Rád si počtu=D
Ven s tím, taky se můžu podělit
Jsou to takové běžné zážitky ...např.s jedním kolegou hledačem si to jdeme po lesní cestě, už se šeří, vedeme rozhodvor o vše možném a najednou zbystřím, protože zaslechnu podezřelé šustění v mladém porostu a povídám, ty, to budou určitě prasata...a sotva jsem to řekla, tak jak na zavolanou se z jednoho porostu vynoří obří bachyně, žádný spěch , jde pomalu, zustane stát ( ta bachyně ), ale já s kolegou také, navzájem se pozorujeme a za okamžik matku bachyni následují její už odrostlejší potomci a pomalu, klídek pokračují v cestě...já s kolegou také. Byla by to pěkná fotka, kdybych byla trochu víc pohotovější a fotila...
Ještě jim řekni,jak jsi byla v prádle a nad tebou kroužil zvědavý polot s vrtulníkem.
Pilot.
jj., to byl nějaký vojenský vrtulník,nemohla jsem se dokopat nálezu, ale v prádle jsem určitě nebyla...
Čau, taky jsem z Kroměříže.A jelikož hledačů přibývá a nálezů ubývá, tak je současná osádka opravdu ráda za každého nového do party...
To se nás tu najednou sešlo..
Ahoj bydlím kousek od Kroměříže,i já rád přispěji se svou troškou do mlýna.
Tk se pochlub svými objevy
A mimo pánu, nenajde se zde i nějaká žena hledačka?
A víš, že najde
Super. už jsem si myslela, že v okolí Kroměříže jsem jediná žena hledačka. Už mne nebaví chodit sama, s klukama je na nic domluva- tak kdyby byla nálada na společné hledání, tak jsem k dispozici
S tou domluvou s klukama s tebou souhlasím. Mají velký oči a pak se asi bojí co tomu řeknou manželky Moc ráda s tebou půjdu ! Můj mail: hebina@seznam.cz
Super, díky za e-mail, určitě se ozvu . můj e-mail: Jolana01@seznam.cz
Milé holky jelikož jsem bez manželky tak se hlásím h.t.h@seznam.cz
No bezva. Když to tady sleduji ( ty nálezy a fotky krajinek ), tak mám nutkání vyrazit co nejdříve .Mužu klidně vyrazit už zítra...
Nazdárek jak vidím je nás tu hodně.Rád se k někomu přidám, klidně i k ženám manželka zatím není . Hledám něco málo přes rok a uz mám docela dost pěkných nálezů. Včera stříbrnáček 20-ti kreuzer 1872.
Pokud Ti nebude vadit ženská společnost, tak bych Tě přibrala . Zítra, tj.sobota 25.6. jsem už zadaná, ujme se mne jeden ex kolega hledač z Olomouce. Už potřebuji provětrat detektor
Vubec mi ženská společnost nevadí tento víkend stejně nemohu, ale od pondělí do pátku mám volno. Odkud jsi? Muj email je lovechulin@email.cz tak mi napiš a můžeme se domluvit.
Přímo z Kroměříže. Beru tě za slovo. Za chvilku vyrážím do terénu, ale večer bych Ti napsala na e-mail.
Ok ja jsem z Hulína tak se můžeme domluvit
V sobotu jsem ti napsala e-mail.
Také jsem ti právě jeden napsal.
jj., já ti právě odepsala, dále viz e-mail.
ne-nebude.
Moc se omlouvám je to desetikrejcar r. 1872 a ten dvacetikrejcarek je 1869. Nevím na co jsem myslel
Moc se omlouvám je to desetikrejcar r. 1872 a ten dvacetikrejcarek je 1869. Nevím na co jsem myslel
a ja su z Otrokovic a už mě solo hledani nebavi.
Ani mně ne,ale pokud už vyrazím do terénu s detektorem, tak na celý den a né 2-3 hodiny, jak je u kolegu zvykem.
taky chodim na cely den když mam volno na dvě hodky tak akorat po praci či před.
2 hodiny mně trvá, než se dostanu na určité místo na určité lokalitě.tj., jít od zastávky přes celou vesnici, pak další kus na určité míto nebo ještě lépe- sednout na kolo a jet třeba 24 km, s tím pak přeskákat přes pole, někde zamknout u stromku, pak třeba 5 hodin hledat a zpět na kole dalších 24 km...
jojo ja jezdim autem a nebo vlakem podle času.
Poradíte mi někdo? chci sem dát video co jsem právě vytvořil už mi došel email ze stream.cz o zveřejnění. Kam mám tento email přeposlat, aby byl i tu na Lovcích.
přímo zde na Lovcích je sekce- video, tak aasi tam...
jojo ale pisi tam ze ten email ze stream.cz mam poslat na.... a pak uz tam nic neni. Tak nevim.
Tak to nevím, já posílám pouze příspěvky s fotkama, video né. Pokud si zde nový a ještě si nepřispíval, tak bude asi jiný postup- přes adresu- e-mail na Lovce.
Tak už se to povedlo tedy doufám. Jestli chceš mrknout tak je to zatím na stream.cz pod názvem --- pár nálezů.--- Je to nic moc hlavně některé mince jsem čištěním úplně zničil no jo začátečník , ale některé se mi povedly.
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.