Jak si vybíráte pole ?

Čau lidi, podle čeho si vybíráte pole ? Já jsem už zkusil asi 5 různých polí a já prostě nenašel ještě nic. Absolutně nic, jenom všude bordel. Když tady vidím v klubu jak borci udělají fotku z jednoho dne na poli a mají tam třeba 30 různých předmětů, mincí...doprdele jak ?

V lese najdu vždy mincátko, nebo podkovu, nebo prostě něco co se mi aspoň trochu líbí, ale pole je pro mě zakleté. Jenom se vždy naseru.

v kategorii Skupiny a společná hledání, založil ondrriss 20.9.2017 13:28

Ahoj,já moc pole nechodím,ale sem tam zajdu.Většinou jsou nálezy zachovalejší v lese.Pole vybírám podle toho,kde je pravděpodobnost,že si tudy zkracovali cestu do vedlejší vesnice či města a nebo v blízkosti osídlení.Dobrý pomocník na staré cesty je mapa na kontamina.cz nebo archivní mapy.Ale najít se dá všude.Kolikrát jsem našel na místě,kde bych to nepředpokládal.Takže asi tak ;-)

Pole louky les je tu do kopcu 600m a to je mazec :-P

Mapy. Zabrouzdej tady na lovcich, odkazu tu je dost. Vysledovat si stare ztezky se vyplati. No a kdyz uz mas takhle nakroceno tak to chce potom hlavne stesti a dobre ucho na signal ;-)

vybírám si nezasetá :-)na každým poli něco je,chce to trpělivost.

ty pole to je něco jako loterie záleží komu kdysi patřilo ,co tam kdo vyvážel atd.taky ty dnešní velká pole byla dřív spousta malých políček ,takže se stane že jdu přes pole a jenom spreje alobaly atd,pak najednou 200m padaj mince a pěkné nálezy,a pak zas jenom bordel,mně se osvědčilo hledat kolem měst ,čím blíž tím líp


Tomu se já zas vyhýbám.V blízkosti vesnic je tu tolik bordelu,že jdu raději dál.

Díky za názory.. já to teda ještě zkusím :)

Napřed si to pole klidně rychleji projdi a očima hledej keramiku.Pokud začneš nacházet střepy častěji,stojí za to projít to i s detíkem.Na starých mapách si lehce najdeš kudy vedly cesty a v těch místech pak hledej.Pole v blízkosti řeky nebo potoka(břehy) taky lecos zajímavého dají.U řek je dobré se vyhnout pravděpodobné záplavové oblasti,tam toho moc nenajdeš.Prostě očima trochu číst terén.

Neřekl bych. V záplavové oblasti naopak najdeš dost hliníkových víček z lahví od mlíka... staniolů, alobalů. Zkrátka bordel co se většinou vypláchl třeba ze sptikú :,-(

Tak zrovna takovej šrot nemusím a myslím že sám nebudu.

Oprava mapa na:http://kontaminace.cenia.cz/

Každé pole vždy něco dá myslím ,že máš špatný nastavení....nikdy ....opakuji nikdy jsem neodešel z pole s prázdnou...a nevím proč by to u tebe mělo být jiné ,zkus jiné nastavení..a nedej se :-) ;-)

Přesně jak píše ramires, každé pole něco dá. I když to je třeba jen 2 Heller nebo AB knoflík. :-)

Jak píšou kluci,všude se dá na poli najít.Spousta věcí se dostalo na pole s hnojem.Dříve nebyly popelnice,tak s to jeblo do hnoje. :-D

Chodit,chodit chodit. Mít štěstí a hlavně si užívat přírody, ticha a pohody.

Kousek od baráku mám asi 8ha lán. Byl jsem tam snad už dvacetkrát a nebyl jsem sám, soused bydlící nedaleko ho se žluťákem prošel podle jeho řeči, taky už hodněkrát. Když je nálada a vnoučata napadne, že je čas najít poklad, nikdy jsme se nevrátili s prázdnou. Koňské falery, měďáky, nábytkové kování a samozřejmě kusy šrotu odpadlé ze zemědělské techniky. Každý signál je s radostí vítán... co tam jenom bude?

ahoj všem má tu někdo z olomoucka garrett AT PRO ?

Tak třeba ze záplavovek mám pár luxusních Agéček 8-)

V zaplavove oblasti mam zahradku tam sem pip Vaclava2 takze super ale i hodne bordelu aspon sem to trochu vyčistil osobne je jedno kde hledáš všude se mohlo neco ztratit :-P

Je chudý pole a bohatý pole. Někdo tady řekl,že na každým poli a v každém lese je stříbrňáček.Jen ho musíš najít.Je fakt,že když vemu pole křížem a nepípne nic,tak taky radši přejedu o pár metrů dál.Jen se zeptám... máte někdo Fishera F5,? Jak se vám hledá a co nastavení?

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru