Jaký detektor kolem 5000,-

Zdravím vespolek. Chtěl bych synovi (4 roky) nadělit pod stromek detektor, jelikož ho to celkem baví když chodíme spolu. Nicméně nevím pro co se rozhodnout. Jako první mě napadl Tesoro Compadre. Později jsem se dozvěděl, že už je to starý model, který se snad už ani nevyrábí. Pak jsem nakoukl na Garet ACE150, minelab Go find, bounty hunter... Co je nejlepší zvolit? Já osobně mám X-Teru 705, tak ať to oproti tomu není zas jako dohledávačka. Vím, že za ty peníze to nebude určitě žádný zázrak, ale ať vyberu alespoň v té kategorii to nejlepší.
Díky za jakoukoliv radu.. :)

v kategorii Detektory - netříděné, založil Rellik 17.11.2015 16:24

Já bych se rozhodoval mezi Minelab Go Find a nebo Tesoro Compadre a nebo mrkni na detektory od C.Scope ;-)

Minelab Go Find 20, lehounký, skládací, na krámě ho mám v půjčovně, http://www.detektorypilot.cz/detektory-kovu/341-minelab-go-find-20.html, jestli jseš z okolí Prahy tak si ho můžeš přijet odzkoušet :-)

Pilote, myslím, že dobře víš odkud jsem... ;) Kolébka slovanů (SM) takže do PHY to mám cca 300km. Jinak celkem dost vás psalo o GO Find. Nicméně ta 20 mi přijde dost očesaná a 40 už mimo rozpočet. Teď váhám mezi Bounty Hunter Lone Star Pro a Teknetics EuroTek. Oba jsou za stejnou cenu a dle vzhledu a parametrů bych řekl že i stejný výrobce. Tak nevím no...

Ber TK eurotek pro 2d ;-)

ježíši promin, já se nekouknul kdo to vůbec píše :-) na polygonu chodí Lone star stejně jako go find 20. Já ho půjčuju dětem na dětském dnu a hledají s ním na pískovišti. Korunu ve 20 to bere a víc ti děti kopat nebudou :-) hlavní výhoda je že to je fakt lehký a ta konstrukce jde hodně zkrátit :-) 40 tka má větší sondu ale 4 leté dítě ti s malou sondou co je na 20 líp dohledávat ;-) . ahoj a ať se daří J.

Zdravím tě. Já začínal s Whites Coinmaster a byl jsem s ním spokojený a mám ho v záloze.Jednoduchý a myslím slušný detektor do začátku.Jen zkušenost. At vybereš dobře ;-)

Takže od jednoho kolegy mám pro malého půjčenou Xterru50 abychom mohli hledat spolu. Jelikož jde o velký detektor, tak jsem mu vyrobil malou verzi...
http://www.imagehosting.cz/?v=img201dqd.jpg
http://www.imagehosting.cz/?v=img201hqh.jpg

Teď snad bude mít větší radost když půjdem oba dva s detektorem. Většinou totiž mával jen s nějakou palicí... Po obědě to půjdem vyzkoušet... :)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru