čus nebyl jsi dnes na políčku za círvičkou?
Je tu někdo ze Sedlčanska??
Ahoj.Začal jsem s hledáním a tak bych rád,kdyby se našel někdo,kdo by mě trochu popostrčil
sedlčany ,tak kam vyjdem pípat?
Je ahoj.Promin nebyl sem vcera na netu,az dnes.Byl jsem vcera na poli u stetkovic,kopl sem si kolecko,ale je to penizek chudacek,jen jakasi hlava je tam videt.Ja sem v sedlcanech kratce asi rok a pul a detik sem si poridil pred mesicem.Klidne bych sel si nekam pipnout.Tak kdyztak napis sms tady je muj mobil to bude rychlejsi:776564479.Tak zatim ahoj.Martin
čus.byl jsem včera u cvičáku a kopl pár koleček,už tam lítaly dva ale i po nich se urodilo a dnes tam byl taky někdo,vidim tam z okna.zachovalost ale kotastrofa.
tak to bych tam taky moh zajit.ja to tady neznam,tak nevim kam jet.vzdycky nekam jedu na blind,a jak vidim pekny policko,tak to projdu.po lese me to neba a militarie taky nemusim.Spis ty kolecka .Jen mi to jeste nejde,kopu kazdy pipnuti.Ale dneska je vedro na padnuti,tak pojedu nekam naveceru.
jsem doma jen na víkendy,toho času na hledání moc neni.konkrétní místa taky nemám,nekopu každý hřeb na garetu mám nastavené kolečka,ale to víš,že se taky splete .musim jít chrnet,vstávám o půlnoci,jezdim kamionku.zdař se ti ozvu.ted oral za panelákama u hájku,tak to můžeš prubnout
tak to zitra prubnu ted sem prijel od knovic a jen same vicka od sklenic,ale pekne sem se prosel.Ja makam na zl jako elektrikar,tak mam docela casu vic,je to bida s praci.Tak zdar.
cus,tak jak?u Kňovic sem byl a pár šrotáčků na šel-3krejcar atd.
ahoj.Ja sem byl u kosovky,nasel jsem krejcarek 1851 a vcera rano sem byl u cvicaku,tak sem kopl 4 mincicky.jeste je nemam ocisteni,protoze sme odjeli do adrspachu.Teda tam byl naval u cvicaku,4 borci to tam brali a stejne sem po nich nasel.
jasně,někdo dává info a jezdí sem luftáci kopat,kolikrát jsem byl ponich a stejně našel.
mam tady blby pripojeni a net jen v mobilu,tak se mi stranky sekaj.Tak se nekdy domluvime a nekam vyrazime?Jezdis i jinam,nebo jen u nas?
Pokud používáš nějaký "chytrý" telefon, otestuj mobilní verzi LP
Jo jo používám,ale je spíš blbý než chytrý,pořád píše,že stránka je příliš velká a nezobrazí se správně.Ale když ji nenechám načíst celou,tak mi to jede a vždycky se dostanu kam potřebuju,jen to dýl trvá.To je ale bohužel mým telefonem
Elmaro je sonda Detech S.E.F ULTIMATE vodotesna?muzu ji sprchou ocistit?
Ano bez problému
revere:čemu se čemu
Těm čtyrem borcům ...Asi nebyli moc precizní....
revere: Ty jsi z našeho kraje,či dokonce okresu?
i místa...
kontakt?
tak jsem tu lopatku od tebe odkrágloval vejpůl .píšu narychlo ježourku,snad ji stihne dodat pod stromek
martas tak jak????
SOS.vem si krumpáč jdem na rybník,babča tam kdys dávno stratila řetízek a vnučka ví přibl. kde.je vypuštíno
Doporučuju brejle.Vim o čem mluvim, nedělám si legraci, jako ostatně nikdy. The hard cold fact...
potapěčské jsem nepotřeboval,ale lyžařský ,na vítr a sníh dobrý taky ne bolej očíčka
plně souhlasím...
kontaktoval jsem te na skypu a nic , jen pár vsuvek do fóra a nic,asi chceš jet sólo
Zajímavý...Přidal jsem si tě Ludo do kontaktů ale pak už si nebyl online...
tak snad se dohledáme
mirbus piš nebo tě sní myš
pekna basnicka
Cusik Martas.tak jak?kdy vyrazime?
Ahoj kdo jste z jizních čech zvu vás do mé skupiny na facebooku https://www.facebook.com/groups/421255737954895/
Naleznete zde zajimave clanky, fotografie, videa a zajimave dokumenty napriklad jak cistit nálezy :)
Ja jsem z Hrdejovic
Já už chci jaro a teplo teploučko.Ani nevim,jestli mi funguje moje berlička.A ježíšek mi nadělil novou Black Adu a ještě sem si ani nekop
Mirbus: skalní chodí i v tom marastu....
Já sem zmrzlina,já radši teploučko A hlavně dělám do tmy a to už se mi pak nikam nechce.Víkend už sem neměl volnej ani nepamatuju
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.