ja jezdim mooc rad hledat na ctyrkolce.
Kolik je tu čtyřkolkářu hledaču?
Nejsou všichni nenaviděný prasátka co vše ničí.Je to přeci jen vyletní stroj na práci. Nedávno se objevilo forum na čtyřkolkách o detíkách tož proč to neskusit obráceně na detíkách zjistit čím do terénu jezdíte?
Tak to sem rád že nésu sám,přizná se ještě někdo? No vlastně já už taky přesedlal ze 4kolky na UTV CF MOTO Z6 buggy =sice míň adrenalinu ale zato víc pracovní Zatím to nechám uzrát a začnu pěšky
O 4kolce uvažuju Protože to auto mě nebaví pořád pucovat. Zatím teda jezdím na enduru,ale už jen v klidu. Žádná divočina.
ja jezdim rad na ctyrkolce, protoze s ni projedu vsude, takze ji mam porad na ocich... auto nerad nechavam nekde za lesem bez dozoru. ctyrkolka je sice jen blbej Bashan 250, ale vymazlil sem si ho, takze uz je to drzak.
Já měl Bashana jako první kolku ,koupil jsem vrak na aukru a po pul roce se to rozpadlo uplně tak jsem to dal kamarádovi pro dětcka na motokáru on to ale pospravoval navařil tam tažný a tahá stím 500kg vozék s oplocenkama ,je to až neuvěřitelný co on stím poďelá práce a ušetřené dřiny a furt to jezdí akorád 3xpřerval řetěz.
Jinak zrovna vybaluju nový ZERO tak su na to zvědavé jak děcko na jéžiška
no podle toho jak si tu zero vsichni chvali, tak asi budes spokojenej. ja bashana koupil taky jako vrak... hasicum to stalo asi 4 roky v garazi a ani se to nehlo, tak sem do toho nacpal asi tolik ze bych za to koupil dve dalsi, ale stalo to za to... ted mam jistotu ze s tim muzu jet i nekam dal a nerozpadne se mi to pod prdeli.
Já jezdím na Babettě. Je to adrenalin, zda dojedu na místo a hlavně zda mě doveze domů. Uvážu jí někde u stromu,nebo v křoví, popřípadě přenesu a nemá to chybu.
Ty jezdíš na babetě a já na tomto.
http://kyl.rajce.idnes.cz/Rudy_baron/
Waffen super stroj časem snad došetřím a hlavní je ta tolerantnost ostatních bo vijo že neděláš bordel.Já u Rymáku objevoval starý zapadlý lesní stezky kudy jel tak možná vuz s koňma před 100lety tak se na pohodu kochám a najednou ženská s fronterou a pichlým kolem no tak co sundal sem helmu vyděsila se eště víc ,no tak sem sundal aji kuklu nasadil jsem ji rezervu a bo neuměla dát ani hever a mizel pryč aspoň jeden plusovej Bodík od čtyřkolek.
zajmavé cestování ve sněhu
http://www.drsnysvet...-zasnezenych-horach/
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.