Kolik je v CR detektoraru?

Jo tak byl tady odkaz na nejakej pruzkum s dotazem "kolik si myslite, ze je v CR detektoraru"?

Podle me teda asi vic, nez ja si myslim a docela by me to zajimalo. Kolik je v Cr detektoraru? Asi tezko se to da nejak merit podle prodeje, jeden detektorar ma klidne vic detiku a muze objednavat i ze zahranici nebo kupovat jety. Vzhledem k tomu, ze se o nic nemusi nikde zadat / registrovat, tezko neco merit.

Toz kolik nas asi je?

v kategorii Nezařazené, založil HannaStefanie 24.1.2017 18:17

Můžeme se tu odpočítat,...

PRVÝ,...

:-D :-D :-D

Hanni to bude těžký .Musíš položit otázku konkrétněji . detektorář je jen jedna skupina, jsou ještě detektoři , dektoristi ,detíkáři, mrcasníci ,pípači, ti s klackem, lovci pokladů , prasohledači ...... o:-) ;-) :-D

Tak už TŘI 8-)

Aj ja se hlasit :-P

Spousta lidí má doma detektor - někteří to zatajují a mluví o tom že na nic (stálo to prachy hovno našli nic neprodali) někdo to sem tam skosí (jednou za dva měsíce ) a pak jsme my co vylezem aspoň 3x do měsíce na pul dne a těch aktivních až tak moc není ;-)

Smutne 8-)

Kolik je v ČR detektoru mě zajímá asi tak,jestli na měsíci žijí marťané 8-)

Marťané jsou z Marzu.

To je blbost - přece nejsou tak primitivní, aby se pojmenovali podle toho , od kud pocházejí . To by jim pak do baráku lezl kde kdo očumovat o:-) :-P :-D
Podle mě sou z toho měsíce a Mars je jen konspirační sídlo . 8-)
No a ti tvoji z Marzu sou eště fikanější o:-) ;-) :-D :-D :-D

:-D :-D :-D

Pacient o:-)

skupina marťanu tam. Již působí od 15 stoleti 8-)

je jich přesně!!! a to HAFO!!! a to je ty kare tolik :-P

Takže kolik je v ČR detektorářů netušíme,ale víme,že na měsíci je blíže neurčená skupina marťanů která je tam na školení už od 15 století,jestlipak to ví v NASA ???? ;-)

jo tak vy jste museli pěkně řádit včera :-D :-D :-D

Právě že vůbec,chyběls a na čárku jsem si netroufnul,měl jsem jen pět piv :-D ;-)

To je blbost.Nelze hodnotit počet prodaných detektorů v ČR v číslech detektorářů.Ti Vellemani a pod, ty čísla dost nadčítají v počtech a pak je to voda na mlýn odpůrcům detektoringu :-( Podle mě jeto jen zástupný problém v očích veřejnosti.(co mrcasník tak zloděj) Těžko někoho napadat a proto dám tři ... ;-) :-) :-) :-)

Kratochvíl z DW v nějakým pořadě vyprávěl,že je tady něco kolem 30 000 detektorářů.Nevím jak k tomu dospěl,jen jsem to viděl v bedně ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru