Jak vybrat detektor?

Jak vybrat detektor kovů?

Text z naší poradny: Jak vybrat detektor kovů

Článek o výběru detektoru kovů: 100 +1 rada pro ty co hledají vhodný detektor

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 25.4.2009 18:10

Rozmyslam nad kupou Tesoro, rozhodujem sa medzi DeLeon a Laser Hawkeye, vedel by si mi ozrejmit rozdiely medzi nimi? Vsimol som si aj rozlicne napajanie 8x1,5V a 9V.
Dakujem za odpoved.

ahoj.chci si koupi nový detektor(ten starší nechám synovcovy,at nechodím sám :-). budeme chodit v českém středohoří,kde je hodně čediče.takže by si měl poradit s feromagnetickýma horninami.nejvíc se mi zamlouvá Detektor kovů Garrett GTI 2500 Pro Pack Plus,už pro výbavu.ale rád si nechám poradit.cena by se mohla pohybovat 25 000-30 000kč.díky.M. a všem hodně tónů.

nekupuj garet v printexu mám špatnou skušenost se servisem při poruše v záruce mě nařkli ze zásahu do přístroje co nebyla pravda a odmítly záruku, tak serioznost firmy u mě skončila a nekoupím si tam ani lopatku.

Ahoj, a co Detektor kovů Minelab Vanquish 340, 440, jakej mas názor na tyhle hledacky, uvazuju o koupi?

kup si e trac a neolutujes ;-) ;-) ;-)

Zdravím, mohl by mi někdo poradit, jestli je TESORO LOBO starý cca 3 roky dobrá volba na začátek. Nejdná se o TESORO LOBO SUPER TRAQ,nýbrž o jeho předchůdce. Nebo co by bylo na začátek nejoptimálnější.
Díky moooc

caute lidi co byste doporucili zacatecnikovi na plazovy hledani

ahoj prosím Vas o radu. koupil sem na aukru tento bazmek http://www.famoustrails.com/md3006_md7012.htm neukamenujte me prosim a bud to nefunguje nebo sem blby,ale prelozil sme si navod z odkazu a absolutne enchapu jak to nastavit. Chci s tim cistit skaldku od kovovych predmetu.

tak tenhle bazmek se prodává v různě pozměněném disainu a názvu už hodně roků ,ale hledat kovy ho ještě nikdo nenaučil :-( Dobrej na pověšení nad krb. Už sem jich držel v rukách dost a když k tomu dáš kovadlinu, tak ji stejně nenajde. :-D

Já se rozhoduji mezi Cortesem a Tejonem,taky bych rád nějakou informaci.Díky.

Ja by som bral asi cortes...

Ahoj. Na oba detektory najdeš na lovci testy a na Tejóna se ještě jeden testík momentálně překládá. Jelikož momentálně chodíš s Fíšou F2, bude v obou případech pro tebe posun opravdu velký ;-)

Já před léty chodil s De Leonem,ale nějak jsme si nerozuměli,tak šel pryč.Nyní se chci vrátit ke značce a rozhoduji se mezi těma dvěmi.Tak koukej radit,je to tvůj kšeft :-D ;-)

Ahoj.Máš to na emailu. Pokud se budeš chtít zeptat na podrobnosti, volej na tel 731 1 27 13 nebo pošli sms. Elmara

Ahoj chtěl bych začít hledat potřeboval bych poradit do začátku máš tady napsané tel. Číslo ale není cele. Kdyby ti nevadilo zavolal bych si o radu. Dik

Ahoj, no jo číslo vypadlo :) 731 10 27 13

Ahoj, a co Detektor kovů Minelab Vanquish 340, 440, jakej mas názor na tyhle hledacky?

Uvazuju o koupi?

Muzeš mi hodit info do mailu. Mail ti poslu zprávou.

jj ;-)

Ahoj chci si zakoupit detektor kovu mam vihlidlé dva garrett 250 ace a ten druhý je C.Scope CS3MX ale zaskočila mě frekvence proč je jedna u gerrettu niší a u C.Scoppu viší jaký to má učinek ? sem začatečník a bil bych rad kdybi my někdo poradil s pozdravem Patrik

Ahoj. Vyší frekvence dává větší citlivost na malé předměty. Další plus u CS3MX je přesnější zaměření a vyhodnocení předmětu. Velký plus je odolná konsrukce detektoru (vodotěsné a nározuvzdorné sondy, voděodolná a prachotěsná konstrukce boxu elektroniky). Ace 250 ale není špatný detektor, pokud začínáš, chybu s ním určitě neuděláš. Přesto s myslím že je CS3MX detektor lepší :-)

Ahoj děkuji za odpověd, mam ještě jednu otazku zaměřil sem se spíče na C.Scope cs990xd a ten druhy je co mě zaujal je MINELAB X-TERA 305 Co si otom myslíš napiš my prosim na patrik.lekes@centrum.cz

Máš to na emailu 8-)

Ahoj, budete mať v ponuke aj detektrory Teknetics? Tiež budem rád ak sa niekto podelí so skúsenosťami s Tektenics Gamma prípadne porovnanie s inými v tejto cenovej kategórii.
Vopted ďakujem za vaše názory.

Tyto detektory prodávat nebudeme. Již máme v nabídce Fishery, a tak pro nás prodej těchto přístrojů nemá smysl. Obě značky vycházejí ze stejného základu. Fisher ale společnost First Texas bere jako premiovou! 8-)

Ďakujem za odpoveď, myslel som si to. Len mi chýba nejaký kvalitný testík, aké sú na týchto stránkach prezentované.

Ďakujem za odpoveď, myslel som si to. Len mi chýba nejaký kvalitný testík, aké sú na týchto stránkach prezentované.

Jediný test který znám, je od Grimiho. Stránky se jmenují tuším "testy detektoru".

Tady máš testík z Kdyně 2008.Je to o čem píše Mára , jenže zpracované o něco později Vladivojem.. Výsledková tabulku najdeš na hl. stránce ve formátu XLS.
http://detektory.hantec.cz/clanky/oficialni-vysledkova-listina-z-kdyne-2008-5-7-9-2008-188.html

ahoj. Chci si koupit detektor a nemůžu se rozhodnout mezi několika druhy.
Můžu poprosit o radu? Zatím Chodím s kámošem který má Garrett Ace 250.
Vybíral jsem na vašich stránkách a vybral jsem tyto přístroje: Tesoro Silver Umax,C.Scope CS3MX,Garrett ace 250-hloubkový set a Minelab X-terra 305.
Dá se říct,že jsem začátečník a nevím,zda pro mne bude lepší analog nebo digi...
Můžu poprosit a radu?
Předem děkuji :-)

Cau Marku predevcirem jsem poslal prispevek na klublovcu a jeste mi nic neprislo :-O.Cetl jsem uz od par lidi stejnej problem,jen nevim kde jsem udelal chybu?Muzes mi poradit?Predem diky.Modrey

Přidáváme to každý den. Občas se stane, že něco skončí v nevyžádané poště. Freon to dohledal a hned to tam dá ;-)

Jo uz to vidim,diky ;-)

Zdravím. Nevím jestli postupuju dobře proto, aby jste přečetl můj dotaz. Mám prosbu. Chystá některá z uvedených značek u vás, na příští rok nějakou novinku, nebo nějaké vylepšení stávajících modelů? popřípadě, chystá se všeobecně zdražení? Rád bych si od vás pořídil detektor, ale říkám si, jestli to není na zimu zbytečné. Předem díky za odpověď a přeju hezký večer.

Novinek bude jako každý rok jistě dost. Mimo nového Minelabu, ale zatím nic přesného nevíme o žádné další :-)

Díky za odpověď. Přeju hezký večer.

Není za co. Výrobci ale pustí jenom to co chtějí. Většinou se vše snaží držet pod pokličkou co nejdéle ;-)

Je možné že je to někdo napsáno, raději se zeptám, je u tebe možnost , na nějakém místě, si některé mašinky odskouset 8-)

To je naprostá samozřejmost, všechny detektory si tady můžeš otestovat v terénu.

, :-D, budiž chvála ti, ale spíše výsada než samozřejmost. Děkuji...

Dik

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru