Minelab Equinox 800 a 600

Vlákno určené pro všechny majitele detektorů kovů Minelab Equinox 600 a 800

Návod pro detektory kovů Minelab Equinox: Návod Equinox 600 a 800

Testy detektorů kovů Minelab Equinox: Testy Equinox 600 a 800

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 20.3.2018 12:28

Zdarec, měl bych dotaz zda Eq 800 jede v režimu multi opravdu na všech operačních frekvencích, tedy najednou v reálném čase používá všechny frekvence 5,10, 15, 20 a 40 kHz při hledání a nebo se to při přepínání detekčních režimů (např. les, pole) mění na určitou konkrétní frekvenci? Dále pak mě zajímá, zda mohu na konkrétní režim např. les nastavit manuálně např. pouze frekvenci 5 kHz? X-Terra 70 byla taky 3 frekvenční detektor, ale pouze s konkrétní cívkou. Díky za odpověď. ;-)

Ahoj, na prvni otazku sam neznam odpoved. Kluci z LP tvrdi ze ano, dalsi tvrdi ze to je nesmysl. Ja nevim :-) A na tu druhou - jeste jsem to nezkousel, ale myslim si ze ano, muzes si u kazdeho rezimu zvolit jakou frekvenci chces. Ale treba u rezimu GOLD, tam si myslim manualne muzes navolit jen 20 nebo 40. Koukni do manualu, vsechno to tam je ;-)

... díky za reakci. Manuál nemám, protože zatím nejsem vlastník :-)

Můj osciloskop to taky tvrdí :-)

... že běží multifrekvenčně :-)

Detektor samozřejmě pracuje na všech pracovních frekvencích a je jedno, zda používáš režim multifrekvence v režimech pole nebo les.
Ano, mužeš použít jak multifrekvenci tak jednotlivé frekvence. To znamená že například ten režim les, mužeš chodit v 5, 10, 15, 20 a 40 kHz a nebo v multifrekvenci kde všechny frekvence běží najednou. ;-) Když mi sem pošleš email, hodím to do něho jak návod tak odkazy na články o technologii Multi IQ kterou Equinox používá.

Marku díky za odpověď. Pokud Eq opravdu v multifrekvenci přo detekci používá všechny frekvence najednou tak je to "velká paráda" :-O díky.
tady je můj e-mail: Marek_Fox@seznam.cz

Můžu taky poprosit o zaslání toho návodu+odkazy? Děkuji. mail.: stapi@razdva.cz


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru