Minelab Equinox 800 a 600

Vlákno určené pro všechny majitele detektorů kovů Minelab Equinox 600 a 800

Návod pro detektory kovů Minelab Equinox: Návod Equinox 600 a 800

Testy detektorů kovů Minelab Equinox: Testy Equinox 600 a 800

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 20.3.2018 12:28

Cucinky 318 bych se rád zeptal, zda už má vhodnou lopatu a mohl by doporučit?
Já používám Běžný fiskars 800. Je těžký jako prase, ale nezničitelný.

:-) tak fiskars je ako píšeš nezničitelný,to je pravda.Moje riešenie je že na pole je dobré mať niečo na spôsob klasickej draperky ale o sto percent zvečšenej.Draperka je univerzal ale strašne mala.Klasickú mincu treba vykopať na dva krát,raz rýľlom a druhýkrat a musi byť vonku.https://www.obi.sk/rucne-zahradne-naradie/ryl-ocelovy-110-cm/p/3838257..Ja som si upravil tento rýľ tak že som si ho flexkou zúžil s každej strany o jeden cm. Ocelovu nasadu som tiež odrezal a nahradil drevenou.Násada je dlha asi 75 cm a je tam len nasunutá pri hladaní.Ked ryl davam do ruksaku tak ju vytiahnem.Rýľ ta ocelova časť rurky je odrezana asi dvadsať cm nad širokou časťou.Tak toto teraz používam :-)

Děkuji za odpověď, ten ocelový rýč mám ve sklepě. Dobrý nápad ho ořezat, vyměnit násadu. Délka je kolem 90 je výhodou :-)

Kedysi som presne toto urobil s draperkou :-)Bolelo ma to na duši ked som odbrusoval ten nit čo drží tu laminatovu ručku a hadzal som to do odpadu.Namiesto toho som dal dlhú drevenú a súúúúper.

Něco jako draperku mám taky,jen už tam byla dřevěná násada.Nýt jsem odbrousil a dal místo něj šroub s křídlovou maticí.Po rozdělání to hodím do boční kapsy batohu.


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru