Můžete psát i na icq: 463191063
Můžete mi někdo poradit?
Včera jsem byl na hodinu hledat a kromě nějaké drobnůstky jsem našel "kámen" na který mě detektor pípal jak zblázněný, šutr má na sobě nějaké krystalky a když jsem do něj rejpl nožem tak je celý z nějakého kovu. Může mi prosím někdo poradit co by to mohlo být? Díky moc Jirka
Odkaz: http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGallery=498b9f7e70506f2fde811a05401b144d
Může to být meteorit!! Nebo taky kus strusky Každopádně zkus kontaktovat nějakého odborníka. Já přes toto žádného neznám, ale tady ti jistě něko poradí!
Může to být i kus škváry z kotelny, nebo nějaká struska. Ale také třeba meteorit. Bůh ví.
Já to vidím na strusku,jde o to odkud to je - jestli se to mohlo odněkud zatoulat.V okolí Místku jsou struskou vyspravený lesní cesty a to je něco šílenýho
No já jsem z okolí Svojanova u Svitav a našel jsem to na malinkém políčku. Nikde jinde jsem to nenašel, a to už toho mám hodně procouranýho tak nevím no. Jinak díky za rady
Já byl hledat zatím jen jednou, ale taky jsem našel šutrák co mi pískal. Je černej a lehkej. Jinak jsem z Letovic takže sousedi
Sousedi no .. Tenhle šutr je ale docela těžký, má 17g a rozměrově 3,5 na 2,5cm. Tak nevím no
beri ty jsi z Místku ja bydlím kousek odtamtud :)
No z Místku zrovna ne ,ale jsem tam tak tři dny v týdnu,máme tam firmu a spávám na kasárnách na Palkovické
zkus kontaktovat Pekinga ten hledá pípající kamení. Kontakt nemám, ale hod to na chat on ho někdo vědět bude
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.