Můžete mi někdo poradit?

Včera jsem byl na hodinu hledat a kromě nějaké drobnůstky jsem našel "kámen" na který mě detektor pípal jak zblázněný, šutr má na sobě nějaké krystalky a když jsem do něj rejpl nožem tak je celý z nějakého kovu. Může mi prosím někdo poradit co by to mohlo být? ;-) Díky moc Jirka

Odkaz: http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGallery=498b9f7e70506f2fde811a05401b144d

v kategorii Detektory - netříděné, založil jajumbo 11.8.2010 13:07

Můžete psát i na icq: 463191063 :-)

Může to být meteorit!! :-PNebo taky kus strusky :,-(Každopádně zkus kontaktovat nějakého odborníka. Já přes toto žádného neznám, ale tady ti jistě něko poradí!

Může to být i kus škváry z kotelny, nebo nějaká struska. Ale také třeba meteorit. Bůh ví. ;-)

Já to vidím na strusku,jde o to odkud to je - jestli se to mohlo odněkud zatoulat.V okolí Místku jsou struskou vyspravený lesní cesty a to je něco šílenýho :-)

No já jsem z okolí Svojanova u Svitav a našel jsem to na malinkém políčku. Nikde jinde jsem to nenašel, a to už toho mám hodně procouranýho tak nevím no. :-P Jinak díky za rady :-)

Já byl hledat zatím jen jednou, ale taky jsem našel šutrák co mi pískal. Je černej a lehkej. Jinak jsem z Letovic :-) takže sousedi

Sousedi no :-).. Tenhle šutr je ale docela těžký, má 17g a rozměrově 3,5 na 2,5cm. Tak nevím no :-D

beri ty jsi z Místku ja bydlím kousek odtamtud :) :-D

No z Místku zrovna ne ,ale jsem tam tak tři dny v týdnu,máme tam firmu a spávám na kasárnách na Palkovické :-)

zkus kontaktovat Pekinga ten hledá pípající kamení. Kontakt nemám, ale hod to na chat on ho někdo vědět bude
;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky