Nejotravnější "nálezy"

Moc zkušeností nemám, ale zatím nejvíc mě iritovaly nálezy drobných hliníkových kapek na cestě, která mě na začátku navnadila mincí. Asi tam sypal popel někdo, kdo topí tetrapackama. Na druhém místě mám konce brokových nábojnic v lese.

v kategorii Nezařazené, založil atcen 27.4.2017 09:36

Tem strelcum je uplne jedno že zasraly cely archeo uzemi a nic jim nikdo nerekne jen vyjdu zapnu a co nenajdu prvni patrony a brokovky pak alobal vicka draty rebyky no bordel a sem tam sezranou minci a nakonec su rád že igelitku s bordelem nenesu jen tak :-P :-P

plechovky, hliník, víčka od piv,.....

Pliešky z ústnych harmoník...

Jj. Staniol od kdečeho je taky pěkný mor.

Nejhorší jsou deklíky od piva. Kolikrát se hlásej krásným vysokým tónem... :-/

Tak to jsme na tom stejně, minulý víkend asi 12 kousků za odpoledne. Je zajímavé, jak jsou některé hluboko. Komentář jaký mám následně, to se nedá zveřejnit. :-D

mě ty pivní víčka donesly depůtek pražáků :-P
Každou chvíli jedno víčko a když už sem byl nasranej a nechtěl ten tón kopat , tak místo víčka vypadli pražáci . Su rád , že sem ten poslední kopanec dal a nevynechal 8-)

Je zajímavý jak me tento konik změnil ted nevihodim nic jako za komunismu to sem byl dobytek taky sem vyhazoval vicka alobaly od cokolad od syru atd musim to přiznat at njsu svatý :-/ :-P :-P

Ty brokový spodky by jsme měli vrátit původním majitelům, tak jak to žádá zákon. Asi je začnu posílat na Českomoravskou mysliveckou jednotu na Praze 4. Chlubí se historií až do 17. stol, tak jim to jistě patří.
Je tam tedy jistá pochybnost, jestli se jedná o věc ztracenou nebo opuštěnou. Předpokládám, že myslivci, tedy správci lesa nejsou takový dobytkové, aby to jen tak házeli po lese, takže mi z toho vychází, že se jedná o věc ztracenou.
Nebo nemáte někdo volnou stodolu ? Že by jsme je zatím skladovali tam a až jich bude avie, tak to odvezem. Dopravu hradí příjemce.

Celkem chápu,že ty pivní víčka je opruz ale znám lokalitu,kde jsou otravný nástrahy snad proti liškám a podobný havětí.Jeto taková kapsle (Aluminium),kterou snad kdysi byla expedována letadlem jako obrana proti vzteklině.Když chceš tuto barvu dát do diskriminace,tak už je lepší jít se diskriminovat do Chánova. :-) :-) :-)

OBI já vím ale určitě ty otrávený nástrahy tam jsou už bratru 30let.Když dostaneš tu barvu pod sondu,tak kopeš jak vůl a něž ti to dojde,tak si pěkně mákneš :-D Jinak signál jeto luxusní :-) :-) :-)

Jo jedny sou kulatý a jedny ve tvaru stromečku.,Ale jeden z nejhorších morů je alobal ze smrčků.Co se dával jako ochrana před okusem.V některých prostorech na jedno mávnutí i tři kousky. o:-) o:-)Dobrý je taky omnija víčko ve 40 a na polu tuby.Grt ;-) :-)

Brokospodky a alobal všeho druhu. A pak ještě takové kovové plíšky hliník nebo co to je. Je to malé, hlásí se to barvou a ještě se to blbě hledá....

Tak spodky od brokovek je klasika, hlásí se pěkně i pěkně vypadají skoro jako mince než se vyloupne:-D Alobal to je sajrajt, proto nerad chodím podel cest a pěšin, kam lidi dohodí to stojí za nic .a co ještě nacházím u nás v okolí snad na každé louce a poli jsou nějaké tuby, vypadají jako od pasty a jsou na ní oranžové nebo zeleno bílé trojuhelníčky :-/ :-/

obaly od gum Gold,Primeros aj.,to pak vždy začnu přemýšlet kdo tak hluboko do lesa lezl kvůli šoustu,a že to asi muselo stát teda za to 8-),
:-P

obaly od šprcek naopak kopu rád . Je to příslib lepších nálezů, protože tihle tajní šukalové spěchají a většinou něco ztratí ,urvou atd . to je praxe o:-) ;-)
Myslím praxe v hledání o:-)

Presne, nekolik takovych sukacich mistecek znam a jsou tam vsude mince ;-)

Jo tam vždycky něco je ;-) Když du na novej flek , tak vždycky první přemýšlím, kde by se tam dalo nejlíp odkalhotkovat děvčicu a pak je to místo můj hlavní cíl o:-) :-D :-D Ale jinak papaláš , co si zaplatí myslivecký vhody si sekretářku doveze kamkoliv hluboko ( myslím do lesa) kde si je jistej, že nebude rušen a odhalen 8-) ;-)

Nováčkovský názor:jsme na hledání "už" po druhé.Za nás alobal,ten byl opravdu všude a potom plech-měď-hliník nebo něco takovýho,jsou to malý čtverečky a na jednom místě byly opravdu všude a hluboko.Zlatá dohledávačka

PS:nemáme naposloucháno a ani nachozeno,takže poznáme jen železo a zbytek kopem.

Pro me nejhorsi na poli jsou lekovky,to zni tak pekne ten signalek
A v lese stromecky,to je opruz a pak tez zavarovacky ;-)

Jednoznačně ty hliníkové otvíráčky plechovek od piv, či limonád. Zní to tak nádherně a pak nasrat! Dostal jsem nápad chodit po pláži a mylo tam toho snad miliarda. Vršek od piva jde podle zvuku naštěstí jakš takš eliminovat.

Já nesnáším větrovky.Tváří se to jako mince a najednou to má vocásek.Často jsou na místech,kde široko daleko není jediná střecha.Asi z hnoje. :-)

Na polích mě asi nejvíc štvou hliníkové tuby. Nechápu kde se jich tam tolik bere a hlavně to do jaké hloubky se tyto novodobé "nálezy" mohou až dostat.

Ty tuby jsou z kravína.Kravám se namazal zánět a pak s tím šup na pás a následně to jelo do vynášky,pak na rozmetač a nakonec na pole a zaoralo se to.Stejně jako ty malý lahvičky s hliníkovým vrškem atd.. ;-).

Tak jsem zas o něco chytřejší :-)

Dne sem byl vjednom lese kde kdybych si vzal dve igelitky tak za hodinu je mam obe plny alobalu a hybaj do zberu :-P smrcky stari tak okolo 30/40 let a na 80% tam budou..davalo se to proti okusu zveri....na takovych mystech to je peklo staci 2 mavnuti 8signalu a mazu jinam :-P

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru