Proč zrovna Nadějov ???
Obec Nadějov okres Jihlava
Dobrá lokalita na hledaní!!!!Páček
Zdravím Bobe proč Nadějov?Muj děda pořád povídal co jse tady za války odehrávalo,jinak nevím přesně zdali to nebyla pravda či naopak:)Jinak pár přesek a nějakou drobotinu sem vokolí našel páček
Ahoj, tak řekni kdy a můžem klidně někam společně vyrazit.Samozřejmě jestli se ti bude chtít. V Jihlavě jsem každý den.
Milí Bobe berutě za slovo ale když se podíváš i na mé další příspěvky viz píšu že mám pepíka rozbitého!Tímto se ale nechci nějak vymlouvat jelikož budu kupovat jinej klacek,ale v brzké době stebou rád podniknu hledačku.
Mějse zatím jáse ozvu kdyžtak napiš mobil páček
no,a mě vrtalo hlavou,proč tady najednou potkávám lidi s detíkama... šedesát let nic a teď je tu rušno a bordel po lesích,jak na Šumavě po válce...
To je tam opravdu tak rušno ????
teď už ani moc ne,s pár hledačema jsem mluvil a úspěchy byly malé. nějaké patrony,mince a hafo šroubů,hřebíků atp...
myslím si,že ten náhlý zájem o tuto lokalitu má na svědomí příspěvek Golda... rušno tady na konci války bylo ale že by se tu někde dalo něco "lepšího" najít,to asi ne. Dost jsem mluvil s pamětníkama a nic extra z toho nevyplynulo...
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.