omlouvám se za hloupou otázku

Ale dá se s detektorem kovu hledat i v bytě? Hloupé, ale po smrti pratety nemůžeme najít nějaké rodinné šperky, které v tom bytě určitě jsou. Byt zůstává státu, šperky státu nechat nechceme. A už hledáme moc dlouho a nenacházíme.

v kategorii Detektory - netříděné, založil hann 3.4.2012 21:57

Zkus to a uvidíš.Myslím ale že spíš zjistíš kde jsou armatury v betonu,el.vedení,voda plyn.Já třeba když mi přišel první detektor jsem nemohl ani udělat air test,protože jsem ho nemohl položit tak,aby mi nehoukal. :-D

Myslím, že moc nejde. Jednou jsem zkušel projet jednu dřevěnou podlahu pod kterou jsem dříve našel stříbrné hodinky, ale díky hřebíkům to bylo nemožné. Na druhou stranu jsem s detektorem našel prstýnek pod omýtkou, pokud by ale stěny byly z betonu tak by to nešlo (armatury)

no, pokud pominu, že armatura je železná a hřebíky taky, tak elektriku a vodu poznáš no a ostatní barva budou ty šperky, určitě to jde, ale musiš na to s fištrónem :-P :-P

Myslím si,že tam už žádné šperky dávno nejsou...Nedovedu si představit starou paní,jak je někde rafinovaně zazdívá do zdi.
Spíše bych popřemýšlel,kdo z příbuzenstva jí od nich pomohl.
Řešil jsem před časem stejný problém.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru