Pangejty

Zdravím,
zajímalo by mě, jestli někdo hledáte v pangejtech okolo silnic a železnic. Podle mě se to tam musí mincemi a artefakty jen hemžit :-)

v kategorii Lokality, založil Medicus 16.11.2015 20:13

I bordelem. :,-(

To už se chodí nějakej pátek.
;-)

No a sem tam nějakým ne disciplínovaným šoférem ;-)

Já chodím zatím jen po polích a kromě mincí nic. Chtěl bych už taky nějakej přívěsek, odznak, apod.

Možná se budeš divit ale hodně věci jako jsou přvěšky,odznaky,knoflíky,plomby,měd'áky,stříbrn'áky,stříbrný i zlatý prsteny a dalšího jsem nalezl právě na poli.Chce to jen chodit a zase chodit,ono to příjde.Někdo preferuje pole ,někdo les,jiný zas cesty nebo louku já chodím vše.Vytrvat ogare vytrvat,kovo zdar ;-)

Okolo železnice se ti bude blbě hledat,tam je silné rušení ;-)

Okolo železnice se ti bude blbě hledat,tam je silné rušení ;-)

Dobrá ústupovka Bořislav Velemin pangejty kolem silnice před 15 lety,hledačka bez detektoru povrchovéj sběr jenom lopatka.

:-D :-D :-D

zkousel sem pangejt 2x a detektor to mnozstvi bordelu asi nejak nechapal, dalo by se rict ze jsem ani nepostupoval pac to bylo jako strouha smeti a to ziju v sudetech. :( Ja radsi pole, rad se projdu po lese ale ten mi jeste nic poradnyho neprines.

tesorosilverumax: Výdrž mám, tak snad to začně pořádně chodit :-)
otravnykomar: Aha. No tak uvidím... Zkusím třeba projít pár pangejtů u méně frekventovaných silnic.

Chodit všude a všechno.On ten bordel většinou odradí.Taková sbírka omnia víček,ale náhoda zapracuje a bude medajlička nebo úplně cokoliv. ;-)

Áno chodit a hledat,přesně tak. 8-)

Zatím jsem zkusil dětská pískoviště v Praze a jako trénink dobrý. Teď v zimě ani nebudím rozruch, protože na děti s maminkama je zima. Zatím úlovky nic moc, staré klíče, šrouby, hřebíky a pár novodobých mincí :-)

jj, v pangejtech se hleda...ale vis jak, je tam toho spousty...spousty bordelu hlavne. Tim nechci rict, ze tam nic dobryho nenajdes, ale poctive si to vysbiras, no uvidíš jak te to bude bavit dlouho :-)

Je tam však hrozný balast a mince asi tak z roku 1980

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky