Přiznejte se ! Jak to Vaše hledání snáší vaše drahé polovičky ?

U nás doma je zle i když jsem doma, ale když nejsem doma, tak je to ještě horší,.. i když ne o moc,..takže raději pryyyč :-D :-D :-D

v kategorii Skupiny a společná hledání, založil VilSon 17.9.2016 14:14

U nás je to v pohodě,žena občas vyráží se mnou,dobře ví že není nad Relax v přírodě.Je potřeba občas úplně vypnout v tomhle úspěchanem světě.S pozdravem Honza s ženou 8-)

Přesně tak,relax pohodicka.

drahá polovička má svůj koníček a to je focení tak že pohoda.na víc ví že mě nic nezastaví tak že ani nremcá. jen když byla těhotná a přecitlivělá tak se jí to nelíbilo, teď je v klidu. ;-)

Tak to ta moja je asi těhotná permanentně , že je přecitlivělá na moje nedělní výšlapy :-D :-D :-D

:-D :-D

Tak ta moja asi čeká už 3.roky paterčata o:-) o:-) o:-)

Jak to říkal známej?Dokoupil jsem baterky i manželce a je spokojená doma. :-D :-D :-D

:-D aha, teď jsem konečně pochopil proč doma občas nemůžu najít dohledávačku.
Nabité baterky a vibrační mód se asi občas hodí. :-P

Tak tak,jak píšete. :-D :-D :-D

:-D :-D :-D

u nás je to také v poho manželka také ráda fotí tak že ráda jezdí se mnou přijedeme na másto dáme si rozchod a jdeme každý svou cestou pak se sejdeme u auta a jsme oba spokojení,ale už byla doba když se jí už moc nechtělo a stačilo ji koupit novou zrcadlovku a zas je vše ok a bude dlouho než přijde na všechny funkce co to má ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)vidím to tak na dva roky :-) :-) :-) :-)

Protože dost často vyrážím na Babettě (tam se už nevejde) tak chodím sám a je ráda, že si ode mne odpočine.Tomu teda nerozumím . ;-) Ale ne. Je ráda,že mám tento koníček a nevymýšlím bejkárny.

Moje mucher má knihkupectví. Takže já zaparkuju auto a vyrazím hledat. Ona zahnízdí v kufru (někdy sklopí sedačky a udělá si vzadu ležení) vytáhne knihu, čte si a u toho vlastně pracuje. Takže v podstatě já si užívám, ona maká a oba jsme v pohodě :-D

Chodime spolu tak ze super. :-) :-)

Nechodí se mnou, takže super.

;-) ;-) ;-)

:-D

Moja je supr má pochopení a když najdu kolečko a oslavim to tak nenadava uloží mě je potichu dokud si neodpočine ten její miláček.
Prostě paráda pardon musím valit umýt nádobí jinak bude psycho ...


:,-(

Já starou nemám tak nikdo neprudí ale stále premýslím zda raději na ryby nebo na hledačku ...

A co raději obojí. Já to tak mám a f pohodě :-D ;-)

No byl jsem ted s kamošem ma xp etrak a je docela vzrůšo když to pipne na louce a vykope se drobák který je 40 let starý .Asi koupím detektor a prdím na rybky

Já žádnou "drahou polovičku" nemám,mám syna a ten z mého koníčku radost nemá. Jak to pět minut nepípne už ho to nebaví :-(

Jo, to znám, toho mého to taky nebaví. Jo to kdybych kopal Spidermany, Supermany, Hulky, Batmany a tak, tak to by se mnou chodil i na noční ;-)

Přesně jak u nás :-D :-D :-D

Moje polovička se mnou hledat nechodí, ale já s ní po výletech pořád - tak jsem opatřil cestovní Gofind a uvidíme ... :-)

Zaplať pánbůh,u nás v poho.A ještě navíc ,když se mi povede něco kopnout,tak je z toho ještě víc vytelená než já.A když nic nepřinesu,tak řekne...neboj příště se zadaří.Ale hledám teprve chvíli,tak snad se jí to nerozleží... :-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru