U nás je to v pohodě,žena občas vyráží se mnou,dobře ví že není nad Relax v přírodě.Je potřeba občas úplně vypnout v tomhle úspěchanem světě.S pozdravem Honza s ženou
Přiznejte se ! Jak to Vaše hledání snáší vaše drahé polovičky ?
U nás doma je zle i když jsem doma, ale když nejsem doma, tak je to ještě horší,.. i když ne o moc,..takže raději pryyyč
Přesně tak,relax pohodicka.
drahá polovička má svůj koníček a to je focení tak že pohoda.na víc ví že mě nic nezastaví tak že ani nremcá. jen když byla těhotná a přecitlivělá tak se jí to nelíbilo, teď je v klidu.
Tak to ta moja je asi těhotná permanentně , že je přecitlivělá na moje nedělní výšlapy
Tak ta moja asi čeká už 3.roky paterčata
Jak to říkal známej?Dokoupil jsem baterky i manželce a je spokojená doma.
aha, teď jsem konečně pochopil proč doma občas nemůžu najít dohledávačku.
Nabité baterky a vibrační mód se asi občas hodí.
Tak tak,jak píšete.
u nás je to také v poho manželka také ráda fotí tak že ráda jezdí se mnou přijedeme na másto dáme si rozchod a jdeme každý svou cestou pak se sejdeme u auta a jsme oba spokojení,ale už byla doba když se jí už moc nechtělo a stačilo ji koupit novou zrcadlovku a zas je vše ok a bude dlouho než přijde na všechny funkce co to má vidím to tak na dva roky
Protože dost často vyrážím na Babettě (tam se už nevejde) tak chodím sám a je ráda, že si ode mne odpočine.Tomu teda nerozumím . Ale ne. Je ráda,že mám tento koníček a nevymýšlím bejkárny.
Moje mucher má knihkupectví. Takže já zaparkuju auto a vyrazím hledat. Ona zahnízdí v kufru (někdy sklopí sedačky a udělá si vzadu ležení) vytáhne knihu, čte si a u toho vlastně pracuje. Takže v podstatě já si užívám, ona maká a oba jsme v pohodě
Chodime spolu tak ze super.
Nechodí se mnou, takže super.
Moja je supr má pochopení a když najdu kolečko a oslavim to tak nenadava uloží mě je potichu dokud si neodpočine ten její miláček.
Prostě paráda pardon musím valit umýt nádobí jinak bude psycho ...
Já starou nemám tak nikdo neprudí ale stále premýslím zda raději na ryby nebo na hledačku ...
A co raději obojí. Já to tak mám a f pohodě
No byl jsem ted s kamošem ma xp etrak a je docela vzrůšo když to pipne na louce a vykope se drobák který je 40 let starý .Asi koupím detektor a prdím na rybky
Já žádnou "drahou polovičku" nemám,mám syna a ten z mého koníčku radost nemá. Jak to pět minut nepípne už ho to nebaví
Jo, to znám, toho mého to taky nebaví. Jo to kdybych kopal Spidermany, Supermany, Hulky, Batmany a tak, tak to by se mnou chodil i na noční
Přesně jak u nás
Moje polovička se mnou hledat nechodí, ale já s ní po výletech pořád - tak jsem opatřil cestovní Gofind a uvidíme ...
Zaplať pánbůh,u nás v poho.A ještě navíc ,když se mi povede něco kopnout,tak je z toho ještě víc vytelená než já.A když nic nepřinesu,tak řekne...neboj příště se zadaří.Ale hledám teprve chvíli,tak snad se jí to nerozleží...
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.