Prosím o radu!!!

Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat na váš názor.
Jsem tu nový a tahle zábava mě chytla, zatím, ale nemám žádné zkušenosti.
Potřebuju poradit, který DK pořídit pro začátek. Podle netu mě nejvíc zaujaly
tito favorité:
Teknetics Eurotek
Bounty Hunter Lone Star Pro
Minelab GO-Find 40
Já vím jsou to ty nejlevnější verze, ale zatím nechci moc investovat.
Za případné rady předem díky.
Popřípadě nějaké rady do začátku...

v kategorii Detektory - netříděné, založil habakkuk 26.2.2016 10:30

taky začínám a jako první detektor mi byl doporučen garrett ACE 250 tak jsem ho pořídil a zatim se s nim seznamuji ale vypadá to že bude vyhovovat :)

a kdo ti jej doporučil?? zatím ti možná bude vyhovovat, ale jak dlouho??

proč by neměl být na dýl? četl jsem o něm spoustu recenzí a dle lidí je to vynikající detektor v této cenové relaci

Jo to kdysi byl, je to starší tip. Dneska jsou už lepší. Já ho měl tak vim ;-)

no už jsem ho koupil tak uvidim jak budu spokojenej ale myslim že to na začátek bude stačit :)

Žluťák se bude hanit neustále až na to ,že ho jako první detektor měli všichni.Pro začátečníka dost dobrej.Znám lidi kteří se 150-kou choděj už řadu let a jinej nechtějí.Jednoduchej a vydrží hrubé zacházení.Musí se mu ale opatřit lepší cívka než je ta základní.Amen. ;-)

ahoj , chodim cca 3 roky zacal jsem na garrettu ace 250.. je víc nez jasne ze u nej vetsina hledacu nezustane , nicmene srovnavani s velemanem je myslim trochu prehnane.. jednoduchost ovladani a uzivatelska privetivost je pro zacatecnika idealni.. ridit auto se taky neucis s vozem o 500 koních a prece jsou takove vozy v nabidce ..... dalsi detektor si clovek proste vybere podle jiz vlastnich predstav a vlastnich potreb... garrett urcite neni vyhra v loterii ale proti velemanovi jsem ochotnej ho postavit a i jej vsadit ..... muj nazor ...... at to vsem pííípá .-))))

Ty jsem si doporučil sám, ale o víkendu mám schůzku s prodejcem, takže od něho snad dostanu i nějakou radu. Ale bude mi chtít prodat samozřejmě ty který nabízí.
Proto se ptám který DK do začátku.

proč by neměl být na dýl? četl jsem o něm spoustu recenzí a dle lidí je to vynikající detektor v této cenové relaci

Tak nějakej poraď jeldo!
Ale aby mě nezruinoval...

zero a nebo tesoro silver, na začátek určitě dobrá volba ;-)

Myslím že prodejce ti doporučí to co ti bude vyhovovat , stačí ho obeznámit co chceš hledat a kolik do detektoru chceš pustit peněz. Naopak se stává že každý si chválí značku z kterou chodí a která jemu vyhovuje.

Za mě Bounty Hunter es gold(teknetics Alpha 2000) chodilo se mi s ním líp než s garretem 250. Je rychlý, lehký dohledávání vůbec není potřeba vzhledem k presnosti cívky. Ale nesnese Wifi,data a celkově signál z telefonu ho ruší. Stejně tak vysoké napětí. Je to ale deník na rok.max dva a budeš kupovat lepší.

Ahoj,
pokud chceš analog tak Tesoro silver - chodil jsem jej dva roky. Pokud digitál tak Bounty Hunter Land Ranger Pro ten jsem opatřil synkovi a spokojenost. ;-)

Díky všem za rady, určitě se jimi budu řídit.

ACE 150 jsem měl asi 6 let a Zero mám něco přes rok a půl. Tyto dva detektory se spolu nedají vůbec rovnat. Ace je hrozně pomalý. Má spoustu prozvuků. Dosah a citlivost se základní cívkou oproti Zeru je propastný. V době kdy jsem Ace kupoval, tak to byl často doporučovaný detektor pro začátečníky, ale dnes bych ho bral maximálně tak na hraní pro děti. Je pravdou, že s ním začínalo spousty lidí, ale v dnešní době to je asi jako si udělat autoškolu a koupit si Trabanta. :-) ;-)

Sorry. To mělo být buiaimonovi ;-)

Já netvrdím že to lze srovnat ale že na začátek stačí,proč jsem popsal výše ;-)

tam kde nic není ani detík nebere , pokud je levný , tak ti hodí barvu do železa , tak kopej vše , koupíš drahou ta už ti ukáže , ale není to na 100%

Mam CTX3030, je to muj cca paty detik, ostatni jsem "pustil dal", ale ACE250 stoji v koute jako rezerva... No, hlavne proto, ze uz nema zadnou hodnotu a prodavat ho za 2 tisice nema cenu. Ale jako rezerva v nouzi, na pujceni nebo do auta, kde nechci nechat vybaveni drazsi, nez je samotne auto, se jeste stale hodi.
Ale kupovat ho jako novy pro zacinajiciho hledace - no, uz jsou detektory lepsi a v podobnych cenovych relacich.

Kamarád s garretem chodí 12 let a je spokojenej nechápu co pořád řešíte nejlepší by asi bylo kdyby ty nálezy rovnou padaly do kapsy že sou lepší to je jasný můj názor je to o lokalitě štěstí a náhodě :-)

Souhlasím na 100%

Dobrý den potřeboval bych poradit jakou lepší sondou osadit Bounty Hunter Quick Draw Pro (Sonda 25 cm koncentrick) dekuji za info
na výběr Ultimate, Nel( typ když tak),Mars( typ když tak)

Chci větší záběr,větší hloubku,ale neztratit malé cíle

já osobně to považuju za zbytečně vyhozené peníze, určitě bych zapřemýšlel nad jiným výkonějším strojem, než na pomalý digitál kupovat drahou sondu, ale je to na tobě :-) Nejprodávanější je u těhle strojů Ultimátka, přidá ti na soc korunu cca 10 cm, o drobot nepřijdeš, ale změní se ti vyvážení detektoru, bude těžký na konci a bude se ti hůř dohledávat, budeš prostě kopat větší díry. Určitě by si měl zajet někam na pobočku to vyzkoušet, změna vyvážení je opravdu cítit. ahoj J

Dik za uprimnost

Dik za uprimnost.ja bych chtel Nel Tornado nevis neco o teto sonde.

Tornado je vlastně ultimatka od Nelu. Výkon sond je shodný .)

Ahoj dik za odpoved.mne je zajimavejsi prave ta nel tornado nez ta ultimate.i konstrukci je podle mne lepsi nevis jake khz pracuje.vybiram mezi temito dvoumi ale vsude je strasne malo informaci.dik

Sondy pracují na frekvenci tvého detektoru. To znamená že vždy musíš vybírat sondu pro svůj detektor. :-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru