Detektor kovů Whites Prizm IV

White's Prizm IV je vylepšená verze oblíbeného modelu Prizm III, která nabízí několik pokročilejších funkcí pro hledače, kteří chtějí více možností přizpůsobení a lepší výkon. Prizm IV pracuje na frekvenci 8 kHz a je určen pro vyhledávání mincí, šperků a menších relikvií ve všech typech terénů. Detektor disponuje šesti úrovněmi diskriminace, které umožňují efektivněji filtrovat nechtěné cíle, jako jsou železné předměty. Navíc má funkci automatického odladění půdy, která zajišťuje stabilní provoz i v obtížnějších podmínkách s vyšší mineralizací. Přehledný LCD displej zobrazuje důležité informace o nalezeném cíli, včetně odhadu jeho hloubky a typu kovu.

Ergonomie a lehká konstrukce Prizm IV zajišťují pohodlí i při dlouhých hledačských výpravách. Ovládání je intuitivní a vhodné i pro začátečníky, zatímco pokročilejší uživatelé ocení přidané možnosti přizpůsobení. Detektor je vybaven funkcí pinpointing pro přesnou lokalizaci cíle a nabízí také volitelné nastavení citlivosti a tónové identifikace kovů. White's Prizm IV je skvělou volbou pro ty, kteří hledají jednoduchý, ale všestranný detektor s pokročilejšími funkcemi, které zlepšují celkovou efektivitu hledání.

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 7.10.2009 22:01

čus, něco podobného jsem řešil cca před půl rokem.Volba padla na Ace 250.Za půl roku vcelku hodně nálezů, mince, knoflíky, nábojnice, granáty atd.Spíše to budeš mít o štěstí narazit na lepší lokalitu, pak to jde samo.
Za mě rozhodně 250-ku, bo Prizm IV jsem v ruce neměl ;-)

Fisher F2 - velmi dobrý stroj

pokuď bych chtěl kopat primárně mince, šel bych do nějakýho C.Scope

V podstatě se jedná o podobné detektory. Ať vybereš jeden nebo druhý výsledky budou velice podobné.

Prizm IV jsem měl skoro dva roky a vzpomínám na něj s láskou.

Jsem začátečník s Garrettem 250 a spokojenost....

Mám jenom od Garretta, max spokojenost,jiný jsem v ruce neměl,tak nemohu ostatní hodnotit.Je to ale především o tom štěstíčku. ;-)

Poprvé jsem si vyzkoušel Prizmu IV a spokojenost. Zatím jen test na různé kovy :)

Uvažuju o koupi Prizm IV + k tomu ještě Sonda S.E.F 38x30cm, myslíte že je to dobrá volba? Nebo mi poradíte něco lepšího v téhle ceně? Tohle vyjde cca na 10 390,-Kč. Díky všem za odpovědi. ;-)

Určitě to není špatná volba a detektor se sondou 38x30cm velice slušně přidá na dosahu. ;-)

Teď ještě přemejšlim co bude lepší, jestli:

a) Prizm IV se sodnou 38x30cm
nebo
b) Garret EuroAce 350

:-/

včera kolega na poli vytáhl 3 kolečka G 150 a jeho kámoš s Tes euro sabre ani ťuk,další příklad,jak hodně jeto o štěstíčku :-)

Chci se Vás zeptat chci si kupovat starsi Whites Prizm IV jeste rok v zaruce se sluchatky,krytka civky za 5500?Tak jake mate zkusenosti pripadne rady??Diky moc Ondra

Dobrý večer prosím Vás nemáte někdo manuál k Detektoru kovu WHITES PRIZM 4?Předem děkuju

Napiš na klub@lovecpokladu.cz návod ti pošleme. ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky