Vzhladom na velkosť cievky ma prekvapilo,že nestratila citlivosť na mini 5mm vecičky, úlomky mincí a pod.
Sondy Detech
Cívky vyráběné značkou Detech patří mezi nejuznávanější na trhu díky své vysoké kvalitě, výjimečnému výkonu a všestrannosti. Detech se specializuje na výrobu vyhledávacích cívek, které jsou kompatibilní s širokou škálou detektorů kovů různých značek, jako jsou Minelab, Garrett, XP, Fisher a další. Mezi nejoblíbenější patří modely jako Detech Ultimate, SEF (Symmetric Electromagnetic Field) a Arrow, které se vyznačují vynikajícím hloubkovým dosahem, citlivostí a přesnou diskriminací kovů. Tyto cívky jsou navrženy tak, aby zvyšovaly efektivitu hledání jak v nízko mineralizovaných půdách, tak v náročnějších terénech. Detech cívky jsou oblíbené mezi profesionálními hledači díky své robustnosti, odolnosti a schopnosti přesně detekovat i drobné cíle ve velkých hloubkách. Cívky jsou dostupné v různých velikostech a typech, včetně koncentrických a dvojitých D (DD) cívek, což umožňuje hledačům přizpůsobit vybavení podle konkrétních podmínek a typů cílů. Detech je známý svou precizní výrobou a technologickými inovacemi, které maximalizují výkon detektorů kovů. Pokud hledáte kvalitní cívky, které zlepší vaše výsledky při hledání, Detech je osvědčenou volbou pro hledače po celém světě.
Co se týče citlivosti, nenašli jsme žádný rozdíl mezi koncentrikou a S.E.F 12x10. Diskriminace se nikam nepohne. Jak dosah tak pokrytí výrazně vzroste.
Zatím stále čekáme, zda se neobjeví nějaké zápory, protože do této chvíle nám sonda přijde jako maximálně povedená po všech stránkách. Přičemž ji již testuje několik přátel.
já používám také S.E.F 12*10 dosah super na pole je úžasné pokrytí a není rozdíl při diskriminaci a all metal dosah stejný kolečka se hlásí super křidýlka z minometky hloubka 60cm
Sonda S.E.F 38x30cm pro ES2. Je to dobrá volba na mince do pole pro tento detektor? Nebo volit jinou? Popř jaké jsou klady a zápory? díky
To gonzo23: sonda je výborná! Za nejlepší bych ale považoval 12x10 S.E.F
Zajímavý video http://www.youtube.com/watch?v=jGPAFnej7po
Hoši, mám ji, a je to pro mě stále výzva. Sice kopeš, ale s radostí. Takový jámy.... Pokud se někdo ptá na citlivost, tak to je na detíku...
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.