Silver µMax SE vs. GM 1HF vs. GM 2

Který z těchto tří bude "nejlepší" na mince (pole, jižní Morava)?

v kategorii Detektory - netříděné, založil daje 21.2.2011 19:59

se silvrem sem chodil a v pohode rychle se dá naposlouchat a cena je poloviční ;-)

Jo, ale GM mají zase v základu větší 2D sondu. Souhlasím, Silver je super!

jak jsi přišel na to, že cena je poloviční ? Silver stojí 7.900 a GM1 taky

to je pravda gm sem měl jen v ruce nic sem s ním nehledal ale se silvrem padal i silvr ;-)

Chlapáci, proč hodnotíte detektory, se kterýma jste nikdy nehledali ? Bez zkušeností s oběma detektory nemůžete říct + ani - :-O

pro zadavatele: napiš maila na info@lovecpokladu.cz a Marek nebo Tomáš Ti bez jakéhokoliv zaujetí na ten či onen detík odpoví a poradí. Oni rádi :-D

Chtěl sem znát názor ostatních. Ptal sem se na Habánech a tam mě doporučili GM 1HF. ;-)

Ono je to dost těžké, detektory jsou výkonem velice podobné. Spíše by to chtělo vzít do ruky a otestovat :-)

Mám Silvra odlehčeného 0.9Kg takže ruka po 5 hod.je v pohodě , ale z toho Bulhara bych asi večer potřeboval masáž zápěstí jinak věřim že je dobrej.

A jak jsi ho odlehčil? Já byl teď párkrát s velkou 12x10 cívkou, s ní je detektor trochu těžký na předek. Už jsem i uvažoval spíš o přidání závaží pod opěrku, abych vyrovnal balanc :-)

Vyměnil jsem celou tyč až k cívce za sklolaminátovou.Divim se že to výrobcům nedocvakne dyk i např. hůlky k běžkám jsou uhlíkově,
;-)

Vyměnil jsem celou tyč až k cívce za sklolaminátovou.Divim se že to výrobcům nedocvakne dyk i např. hůlky k běžkám jsou uhlíkově,
;-)

Třeba Nexus je tak dělal, ale uteklo se od toho. Není to uplně výhra :-(

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky