se silvrem sem chodil a v pohode rychle se dá naposlouchat a cena je poloviční
Silver µMax SE vs. GM 1HF vs. GM 2
Který z těchto tří bude "nejlepší" na mince (pole, jižní Morava)?
Jo, ale GM mají zase v základu větší 2D sondu. Souhlasím, Silver je super!
jak jsi přišel na to, že cena je poloviční ? Silver stojí 7.900 a GM1 taky
to je pravda gm sem měl jen v ruce nic sem s ním nehledal ale se silvrem padal i silvr
Chlapáci, proč hodnotíte detektory, se kterýma jste nikdy nehledali ? Bez zkušeností s oběma detektory nemůžete říct + ani -
pro zadavatele: napiš maila na info@lovecpokladu.cz a Marek nebo Tomáš Ti bez jakéhokoliv zaujetí na ten či onen detík odpoví a poradí. Oni rádi
Chtěl sem znát názor ostatních. Ptal sem se na Habánech a tam mě doporučili GM 1HF.
Ono je to dost těžké, detektory jsou výkonem velice podobné. Spíše by to chtělo vzít do ruky a otestovat
Mám Silvra odlehčeného 0.9Kg takže ruka po 5 hod.je v pohodě , ale z toho Bulhara bych asi večer potřeboval masáž zápěstí jinak věřim že je dobrej.
A jak jsi ho odlehčil? Já byl teď párkrát s velkou 12x10 cívkou, s ní je detektor trochu těžký na předek. Už jsem i uvažoval spíš o přidání závaží pod opěrku, abych vyrovnal balanc
Vyměnil jsem celou tyč až k cívce za sklolaminátovou.Divim se že to výrobcům nedocvakne dyk i např. hůlky k běžkám jsou uhlíkově,
Vyměnil jsem celou tyč až k cívce za sklolaminátovou.Divim se že to výrobcům nedocvakne dyk i např. hůlky k běžkám jsou uhlíkově,
Třeba Nexus je tak dělal, ale uteklo se od toho. Není to uplně výhra
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.