Pokud tam jedeš sám,tak si docela dobrodruh.Povolení nevím,slyšel jsem že na určitá místa jen s doprovodem průvodce.Pokud máš rád adrenalin tak si radši zaskákej padákem.Je to bezpečnější
Slovensko-Dukla=povolení ano či ne?
Ahoj kolegové, jen malá prosba o info, jak je to s hledáním na Slovensku, speciálně v lokalitách bojů Dukelského průsmyku?.
Nemáte někdo zkušenost?, nerad bych se dostal do konfliktu s policií./chystám výpravu na léto/ Desy.
Já bych tam klidně vyrazil,municí jsem už zocelenej...
...ale prdízna Ti cvakala, že to bylo slyšet až k nám na jih
No já bych tam vyrazil taky což o to ale jestli se tam smí to fakt nevím
Hoperrrr...ty toho ještě nemáš dost?? ...už to tu bylo..ajdi si to téma tady někde..
Pánové, na Dukle je zakázáno hledat
Oficiálně jistě ano......ale......
Na Dukle jsem byl loni a policajti okolo nás jeli přímo u bojiště na odpočívadle u silnice,detíky jsme měli opřený o auto,zpomalily,koukli a to bylo tak všechno,odfrčeli a klid,jinak jak píšou kluci nahoře nesmíš se bát munice,a něco málo o n vědět,jinak je to fakt o hubu a taky mít tutovku,na profláklých místech je to měsíční krajina rozkopaná a samá střepina,ale jinak paráda,krásná příroda a příjemní domorodci,úplně jinak jak u nás
Já bych doporučoval se policii rozhodně vyhnout.je tam dokonce jedno občanské sdružení které má ve svém programu hon na ,,české vykrádače hrobou,, sož zcela jistě nemá s námi hledači nic společného ale někdy fungují docela rychle.Situace se pomalu ale nezadžitelně zhoršuje.Pookud se však člověk nepředvádí s detektorem někde usilnice myslím že na 90 procent je to v pohodě.
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.