Snubní prsten

Také když jdete někam kopnout zapomenete si sundat snubní prsten??Pro mě je to noční můra občaz na to zapomenu a když pak dohledávám cíl na ruce detektor mi pořád řve.Rád bych se tedy zeptal jestly nejsem sám? :-)

v kategorii Lovci historie, nálezy a určování, založil poseidon02 3.1.2013 14:09

Ja ho preto nenosím ;-)

Nosím ho v peněžence abych nezvonil u cívky každů chvílu,přestal sem nosit i hodinky asi před třema rokama :-)

naučil jsem se dohledávat pravačkou :-)

taky pravačka, ale nejni to vono ;-)

No jo no taky skouším pravačkou ale nemůžu si zvyknout :-)

levou jakod cizího 8-),na hledaní jsem zavrhl prsteny a i náramky a hodinky také,páč jsem furt zvonil a zvonil a furt dokola 8-) jo a na uplně prvním kopání jsem si zase bral ocelové špice a to jsem teprve čuměl že nikdenic 8-) hold chybama se hledač učí 8-)

Já se kvůli tomu neoženil :-D ;-)

A já rozved ... ;-)

Ano je to tak chybama se člověk učí :-)

Poznání chyby, tím míním, že na rozdíl od předpokladu se systém zachoval jinak, a chyba je pojem, ne označení jevu který je nutně degenerativní, a dovršuje pochopení. (Tohle je hezká, nekomplikovaná věta s logickou stavbou dvou předpokladů, jak to maj kluci tady rádi...)
Zpět k prstenování, tedy: Do tý doby je to je jen odhad. Jeden test ale neznamená nic, zvlášť pokud je ovlivněn očekáváním výsledku.... z důvodu jakékoliv motivace.
Často ovšem zdánlivá chyba znamená jen vývojovej přechod vejš. Jediná jistota je změna. Člověk se se vším postupně vyrovnává, až se se všim vyrovná uplně, a to je jeho konec... ;-) Nebo začátek?
Život je pěkně pestrej.
Osobně si myslim, že lepší komplikovanej - admin a já prominou, to slovo sem výjimečně patří - průser, než uživatelsky přívětivěj průměr.
Takže to jako poučení beru, ale že to je chybama je správně. Jinak to je takový povrchový šmrdlání jistotou diskriminace. Nejlepší trávnik je dycky na vokraji hřiště, že...

Nejen prsten, ale i hodinky na zápěstí.Zdravím všechny.

U mě stačilo snubák dvakrát ztratit ( a 2x nalézt) v hluboké minulosti, k tomu se ještě přidalo nadměrné opotřebení při přestavbě RD. Od té doby mi žena snubák půjčuje jen vyjímečně. Hodinky a kovové knoflíky na rukávech také nenosím. Navíc jsem si na začátku naběh s kovovýma očkama na botách. Podařilo se mi před zrušením OD Ještěd v Liberci pořídit ve výprodeji bílé botasky bez kovových částí za 75,- Kč, které tahám dodnes (při slušném počasí; je na nich z boku šest hlav revolucionářů)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru