Já chodím s G-maxxem,ale kolegové v okolí mají Gold-maxxy a chodí s nima převážně na válku,je pravda že u toho nacházejí i hodně mincí a semtam i stříbrných,určitě bych řekl,že se v barevném bordelu orientují o něco lépe než já a umějí rychleji detekovat v tomto marastu zajímavé věci,mě to jde u G maxxu taky dobře,ale musím víc napínat uši a více prozkoušet jednotlivé tony.Jinak to bude stejně jako G maxx velmi rychlý detík,dobře čitelný a vyžadující určité zkušenosti,cit a sluch pro orientaci se ve středním tonu.Co se hloubky týče,kopeme všichni opravdu hodně,hodně hluboko,řekl bych,že mnohdy nad úroveň ochoty mnoha jiných hledačů,ale to je holt u války alfa a omega úspěchu
S půjčeným Cortesem jsem třeba chodil zrovna dneska a moc mi zatím nesedí,cítím,že v něm určitý potenciál bude a nějaké menší mince jsem s ním i po chvilce našel,ale jsem za ta léta asi moc zvyklý na XPčko a raději slyším rychlou tonovou odezvu toho,co mám zrovna pod cívkou včetně želez,což je konkrétně u želez u tohoto detíku docela problém,je taky docela rychlý,ale u XPa bych řekl,že je rychlost ještě o chlup lepší a hlavně u křižování dopředu dozadu je ohraničení mnohem zřetelnější-možná že to bude DD sondou u cortese jsem měl původní koncentriku.Taky co se týče hloubky je XPčko někde jinde.Ještě s Cortesem budu chodit a zkoušet dál,mám ho na měsíc půjčený,ale už teď můžu říct,že nejvhodnější živnou půdou pro něj bude nejspíš dle mého názoru pole
T. Cortes vs M. E-trac vs XP Goldmaxx Power
V Srpnu chci kupovat nový detektor, zajímají mě mince, chci detektor který uslyší drobné tenké stříbrné mince, jde mi o hloubku a dobrou separaci, o tesoru jsem slyšel samou chválu, E-trac vypadá našlapaně, a o XP jsem toho zatím moc nenašel, ale slyšel jsem že je taky moc dobrý na drobné hluboko uložené mince. Může z vás prosím někdo porovnat tyto detektory? Nebo případně přihodit nějaký zkušenosti, předem moc děkuju.
v kategorii Detektory - netříděné,
založil Trxik 20.5.2011 11:03
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.