Zlínský kraj - střední Morava

Společné zhodnocení lokalit kolem Zlína, Holešova, Přerova, apod. případně společné akce v terénu. Samému se špatně chodí. :-)

v kategorii Skupiny a společná hledání, založil jar2004 23.7.2010 13:26

Pro zhodnocení a průzkum různých lokalit na střední Moravě a nejen tam hledám parťáka - ky - kteří nechtějí chodit sami. Lokalit je mnoho, nastudoval jsem mnohé, je to však nutné probrat s více lidmi, víc hlav víc ví. :-)

ahoj ja jsem kusek od Zlina 8-)

Tak se ozvi na mail, nebo jak chceš, jestli budeš mít zájem. Nebo i sem to je jedno. ;-)

Ozvi se mi na mail. svenda66@centrum.cz

Dobrej nápad, tady u nás se to celkem ujalo. Tak držím palce ;-)

Západočechu. ;-)

Kdepak, středočech :-D :-D :-D :-D :-D

Sorry, spletl jsem to s Rokycanama, tam jsem byl na voj. cvičení ve Strašicích a to bylo u Plzně. Proto mne to zmátlo. ;-)

Jasný, je to hned vedle ;-)

tak neni problem 8-)

ja bych šel hledat okamžite pořat přemlouvam kamoše ad jdou hledat semnou nektere to bavi ale nikdo nema detektor a me samemu se taki nechc hledat sam jsem z okolí Frýdku Místku ;-)

Frýdek už je trochu z ruky, ale to neznamená, že se nemůžeme domluvit. :-D

jestli neni problem že mi je 14 :-D :-D :-D :-D :-D

Ne, není to problém. Jestli není problém ře mi je 55 :-D A v čem by jako mněl být problém? Věk nerozhoduje. Snad jen že budeš chodit rychleji. :-P

ok ja myslel jestli ti to nebude vadit :-)

Ahoj. Mě to nevadí, proč by mi to mělo vadit? Je potřeba se domluvit na nějaké akci a neváhat. Jestli má člověk 15 nebo 50 je přeci putna. Důležité je to mít v pořádku v hlavě. Čau. můj mail: svenda66@centrum.cz :-D

ok maš nejake stare mapy ja mam 1 jsou tam všechny kraje z roku 1955 starši jsem nenašel :-)

Toto všechno už bychom ale měli řešit přes mail. Ne že bych kamarádům neporadil, těm znalým není třeba radit, ti to ovládají a my se musíme naučit. Teď mám v plánu projít jednu lokalitu na Střední Moravě, tam to bude tak na 14 dní a potom se uvidí. Starých map je strašná spousta. To je potřeba probrat a diskutovat. To já mám celou republiku z roku 1950 ta je běžně k mání zde:

Toto všechno už bychom ale měli řešit přes mail. Ne že bych kamarádům neporadil, těm znalým není třeba radit, ti to ovládají a my se musíme naučit. Teď mám v plánu projít jednu lokalitu na Střední Moravě, tam to bude tak na 14 dní a potom se uvidí. Starých map je strašná spousta. To je potřeba probrat a diskutovat. To já mám celou republiku z roku 1950 ta je běžně k mání zde:

http://kontaminace.cenia.cz/

ok

no to je presne ta mapa co mam :-)

bam30@seznam.cz

ostrava 4ever http://www.youtube.com/watch?v=mFM6AOdK0vs :-D :-D :-D :-D :-D

Tak jsem dnes mluvil s jedním hledačem z Holešovska a ten tvrdí, že je nás tu na Holešovsku 18. No...nikdo se neozve, asi to bude samej samotář. :-/

18 je možná trošku přehnané číslo to asi myslel i okolí já vím asi o čtyřech .

Ahoj. Jsem rád, že jsi se ozval. Je vidět, že ti není lhostejná situace. Mluvil jsem s jedním člověkem a ten mi říkal, že je nás tu 18 a více na okolí Holešovska. Není li to pravda, ani bych se nedivil. Budu rád, když zde zanechají kontakty všichni v okolí Zlína, abychom se mohli někdy v klidu u piva pobavit, případně naplánovat akce. Ahoj. Můj mail je uveden výše.

Ozvi se mi na mail. Je uveden v diskuzi.

Ahoj, já jsem kupříkladu z Kroměříže...

Čau. No konečně se ozval někdo z okolí. Řeč můžeme dát na mailu, tedy pokud chodíš sám a chceš to sem tam změnit. Můj mail svenda66@centrum.cz nebo skype svenda66 ;-)

Ozvi se mi na mail. Je uveden někde v této diskuzi

Jen já chodím ješte s Larsym a Aifelem a sem tam s jedním Kašavákem.Potkal sem celkem ještě asi dalších 9 hledačů. :-O

A ty jsi z Holešova? Slyšel jsem, že je v Holešově a okolí snad 18 maníků. Zatím se moc neozývají. Asi nemají net. :-D

Měli by jsme se někdy domluvit na pokec k pivu, případně domluvit nějakou společnou akci. Otázka je, kdo bude mít zájem. ;-)

ja mam zajem ale pivo nepiju :-D :-D :-D

Jak se bude něco dít, dám ti vědět. Adresu mám. ;-)

JJ.sem přímo z Holešova.My tři bydlíme 5 minut od sebe.Všichni poblíž hospody Holajka.(asi nejznámější hospa v Holu.)Ostatní vůbec nevím,asi tyhle stránky snad ani neznají.Ale jinak se detektoring u nás fakt rozmáhá.Tady po okolí chodíme nejraději sami,ale kdyby byla nějaká větší akce,byl bych pro.Jestli,tak se možem na někdy domluvit. tomikrizka@atlas.cz nebo 723398437

tady chodím jenom někdy -jsem ze Všetul se seznamem je nás opravdu 17-18 z okolí Holešova osobně znám 13 lidí zbytek z doslechu nemám organizační schopnosti udělat sraz ale uvítal bych posezení se stejnými cvoky do detektoringu

Zdarec. Tak pošli mail, je uveden zde v diskuzi a skusíme něco zorganizovat. :-)

Prostě kdo má zájem si někdy sednout u piva, probrat situaci, případně naplánovat někdy nějakou společnou akci, pošlete mi mail a třeba i telefon, zkusíme něco zorganizovat. Není to kolektivizování, nýbrž posezení. Čau všem. ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky