Pro zhodnocení a průzkum různých lokalit na střední Moravě a nejen tam hledám parťáka - ky - kteří nechtějí chodit sami. Lokalit je mnoho, nastudoval jsem mnohé, je to však nutné probrat s více lidmi, víc hlav víc ví.
Zlínský kraj - střední Morava
Společné zhodnocení lokalit kolem Zlína, Holešova, Přerova, apod. případně společné akce v terénu. Samému se špatně chodí.
ahoj ja jsem kusek od Zlina
Tak se ozvi na mail, nebo jak chceš, jestli budeš mít zájem. Nebo i sem to je jedno.
Ozvi se mi na mail. svenda66@centrum.cz
Dobrej nápad, tady u nás se to celkem ujalo. Tak držím palce
Západočechu.
Kdepak, středočech
Sorry, spletl jsem to s Rokycanama, tam jsem byl na voj. cvičení ve Strašicích a to bylo u Plzně. Proto mne to zmátlo.
Jasný, je to hned vedle
tak neni problem
ja bych šel hledat okamžite pořat přemlouvam kamoše ad jdou hledat semnou nektere to bavi ale nikdo nema detektor a me samemu se taki nechc hledat sam jsem z okolí Frýdku Místku
Frýdek už je trochu z ruky, ale to neznamená, že se nemůžeme domluvit.
jestli neni problem že mi je 14
Ne, není to problém. Jestli není problém ře mi je 55 A v čem by jako mněl být problém? Věk nerozhoduje. Snad jen že budeš chodit rychleji.
ok ja myslel jestli ti to nebude vadit
Ahoj. Mě to nevadí, proč by mi to mělo vadit? Je potřeba se domluvit na nějaké akci a neváhat. Jestli má člověk 15 nebo 50 je přeci putna. Důležité je to mít v pořádku v hlavě. Čau. můj mail: svenda66@centrum.cz
ok maš nejake stare mapy ja mam 1 jsou tam všechny kraje z roku 1955 starši jsem nenašel
Toto všechno už bychom ale měli řešit přes mail. Ne že bych kamarádům neporadil, těm znalým není třeba radit, ti to ovládají a my se musíme naučit. Teď mám v plánu projít jednu lokalitu na Střední Moravě, tam to bude tak na 14 dní a potom se uvidí. Starých map je strašná spousta. To je potřeba probrat a diskutovat. To já mám celou republiku z roku 1950 ta je běžně k mání zde:
Toto všechno už bychom ale měli řešit přes mail. Ne že bych kamarádům neporadil, těm znalým není třeba radit, ti to ovládají a my se musíme naučit. Teď mám v plánu projít jednu lokalitu na Střední Moravě, tam to bude tak na 14 dní a potom se uvidí. Starých map je strašná spousta. To je potřeba probrat a diskutovat. To já mám celou republiku z roku 1950 ta je běžně k mání zde:
http://kontaminace.cenia.cz/
ok
no to je presne ta mapa co mam
bam30@seznam.cz
ostrava 4ever http://www.youtube.com/watch?v=mFM6AOdK0vs
Tak jsem dnes mluvil s jedním hledačem z Holešovska a ten tvrdí, že je nás tu na Holešovsku 18. No...nikdo se neozve, asi to bude samej samotář.
18 je možná trošku přehnané číslo to asi myslel i okolí já vím asi o čtyřech .
Ahoj. Jsem rád, že jsi se ozval. Je vidět, že ti není lhostejná situace. Mluvil jsem s jedním člověkem a ten mi říkal, že je nás tu 18 a více na okolí Holešovska. Není li to pravda, ani bych se nedivil. Budu rád, když zde zanechají kontakty všichni v okolí Zlína, abychom se mohli někdy v klidu u piva pobavit, případně naplánovat akce. Ahoj. Můj mail je uveden výše.
Ozvi se mi na mail. Je uveden v diskuzi.
Ahoj, já jsem kupříkladu z Kroměříže...
Čau. No konečně se ozval někdo z okolí. Řeč můžeme dát na mailu, tedy pokud chodíš sám a chceš to sem tam změnit. Můj mail svenda66@centrum.cz nebo skype svenda66
Ozvi se mi na mail. Je uveden někde v této diskuzi
Jen já chodím ješte s Larsym a Aifelem a sem tam s jedním Kašavákem.Potkal sem celkem ještě asi dalších 9 hledačů.
A ty jsi z Holešova? Slyšel jsem, že je v Holešově a okolí snad 18 maníků. Zatím se moc neozývají. Asi nemají net.
Měli by jsme se někdy domluvit na pokec k pivu, případně domluvit nějakou společnou akci. Otázka je, kdo bude mít zájem.
ja mam zajem ale pivo nepiju
Jak se bude něco dít, dám ti vědět. Adresu mám.
JJ.sem přímo z Holešova.My tři bydlíme 5 minut od sebe.Všichni poblíž hospody Holajka.(asi nejznámější hospa v Holu.)Ostatní vůbec nevím,asi tyhle stránky snad ani neznají.Ale jinak se detektoring u nás fakt rozmáhá.Tady po okolí chodíme nejraději sami,ale kdyby byla nějaká větší akce,byl bych pro.Jestli,tak se možem na někdy domluvit. tomikrizka@atlas.cz nebo 723398437
tady chodím jenom někdy -jsem ze Všetul se seznamem je nás opravdu 17-18 z okolí Holešova osobně znám 13 lidí zbytek z doslechu nemám organizační schopnosti udělat sraz ale uvítal bych posezení se stejnými cvoky do detektoringu
Zdarec. Tak pošli mail, je uveden zde v diskuzi a skusíme něco zorganizovat.
Prostě kdo má zájem si někdy sednout u piva, probrat situaci, případně naplánovat někdy nějakou společnou akci, pošlete mi mail a třeba i telefon, zkusíme něco zorganizovat. Není to kolektivizování, nýbrž posezení. Čau všem.
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.