Sobotní infarkt Vol. 2 :D

JJ, už je to tak ;)

Pěkný sobotní den přeji všem kolegům a kolegyním. Někteří z vás si možná vzpomínají na jeden z mých příspěvků, který se jmenoval Sobotní infarkt. Zjistil jsem, že se historie opakuje. Dnes jsem byl opět jedním týpkem poslán do zadních partií (do toho jsem měl pocit, že mě jeho kůň každou chvíli kopne do huby) :D Jakožto spořádaný člověk jsem však vyklidil louku, poněvadž nerad vyhledávám problémy :D Domů se mi ovšem nechtělo, a tak jsem zašel na jinou lokalitku. AAAAAAAA padlo AG :) a v krásným stavu, s parádní patinkou. Touto cestou bych rád poděkoval neznámému "vyhazovačovi", protože nebýt jeho, našel bych tak maximálně šrot :D Hezký den všem ;)

Po vykopnutí 1/2
Po vykopnutí 1/2
Po vykopnutí 2/2
Po vykopnutí 2/2
Po vyčištění pouze vodou 1/2
Po vyčištění pouze vodou 1/2
Po vyčištění pouze vodou 2/2
Po vyčištění pouze vodou 2/2
Směska
Směska
Prsten pro trpaslíky? 1/2
Prsten pro trpaslíky? 1/2
Prsten pro trpaslíky? 2/2
Prsten pro trpaslíky? 2/2
2 Heller po smrti
2 Heller po smrti
26 hlasů
26 hlasů

Komentáře

Pěknýýýý :-O :-) :-D

Nádhera..gratulka ;-)

Taky už se mi stalo ,že mi někdo takový, zkřížil cestu ,odklonil na jinnou a padlo něco pěkného :-)

On tě vyhodil protože věděl že na louce má prd a vedle jsou stříbrný mince. Hold byl to dobrák ;-) :-D

pěkné!hold není nad dobrou radu :-P

Krasavec a palec

Henry44 - nejhorší je, že to nebyl ani majitel. Prostě náhodný "kolemjedoucí" a opravdu arogantní chlápek :D Přemýšlel jsem, jestli mu nějaký hledač náhodou nepřebral starou, že se tak choval :D

Pěkný štěstíčko jsi měl. Tomu koňákovi se kdysi klidně mohlo stát, že mu kobylka klopýtla po nezakopané díře. Ono je někdy těžké určit příčinu lidské nevraživosti. Každopádně ještě že jsi se přesunul, gratulace.

Taky se mi nedávno stalo že jsem byl jedním sedlákem vyhozen z louky a argumentoval mi tím že mi také nechodí doma v obývacím pokoji a nešmejdí mi po něm, bylo mi ho líto když jsem si pomyslil že mu je pole plné bláta obývacím pokojem, tak jsem to tam raději opustil. a zamířil jsem do jednoho lesa kde jsem si kopl krásnou brož. Jinak teprv čekám na své první AG ale pořád nic spíš mám štěstí na ornitologické kroužky odznaky měďáky a brože s kterými jsem také spokojen. Rád bych také něco kopl z WW 2 jelikož u nás byl jeden z největších partyzánských odbojů ale také se mi nepodařilo kopnout víc než jen patrony do mauzeru a parabely. Snad to ještě na mne všechno čeká schováno a zakonzervováno v lesních porostech. Jinak přeji všem takto krásné nálezy plné vzrušení z očekávání co se pod cívkou nachází.

Štěstíčko sedlo na tebe a jemu se vyhnulo obloukem...holt nevyzpytatelné jsou cesty osudu... :-D :-D :-D

Mě vyhodil z louky majitel před 10ti dněma,a než přijel kopnul jsem tam ag F.J. ;-)

aspoň tě poslal pro grešličku ;-) -hňup :-P

Moc pěkné. Za palec :-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru