Detektor kovů Garrett Infinium LS

Zkušenosti s detektorem kovů Garrett Infinium LS,

založil Elmara 20.8.2010 16:47
Zpět na přehled diskusních témat

28 online

9. ledna 2011
kremator
Gefreiter
Má ho někdo?Reagovat
kremator

Tenhle detektor se od ostatních docela odlišuje - PI s diskriminací. Na rozdíl od Sea Huntera II není určen primárně k lovu v moři, ale je míněn jako univerzální. Uživatelé z USA a Austrálie hlásí nálezy 0.3 gramové zlaté nugety (možná trochu přehnané). Zajímaly by mě docela dosahy a jak se s ním hledá.

detektor: Quattro, Tiger Shark, Silver a CS1MX (+pár hraček:, město: Hořovice
9. ledna 2011
Elmara
Feldmarschall
Reagovat
Elmara

To kremator: detektor jsem kdysi testoval. Podle mě je především do vody, mašinka je na souši hodně těžká a diskriminace je jak tomu je u většiny PI detektorů horší. Pokud tak nechodíš do vody, asi to nemá smysl :-)

detektor: Tejon Ultimate, CS6MX, GM4, město: Jílové u Prahy
9. ledna 2011
kremator
Gefreiter
Reagovat
kremator

Do vody bych s ním právě chtěl - do hloubky zhruba po pás a na šnorchlování. Většinu času bych s ním ale trávil na mokrém písku na pláži. Horší diskriminace by mi nevadila, na pláži stejně kopu všechno.

Jak je na tom s dosahem? V podstatě by mi na tohle měl stačit AT Pro (s vodotěsnými sluchátky na šnorchlování) nebo Sea Hunter.

10. ledna 2011
Elmara
Feldmarschall
Reagovat
Elmara

Vzal bych Atčko, je na tom s dosahem výrazně lépe ;-)

detektor: Tejon Ultimate, CS6MX, GM4, město: Jílové u Prahy
10. ledna 2011
kremator
Gefreiter
Reagovat
kremator

Jestli má AT větší dosah, tak není moc co řešit, díky za info.

23. ledna 2011
Crusader
AT PROReagovat
Crusader

Som hrdý matiťeľ AT-čka,keďže tu nie je založená debata okolo týchto AT čiekskúsim tu.Keď som sa rozhodoval čo,aký detektor kúpiť,do posledného okamihu som sa rozhodoval medzi Minelab Safari a Infiniom.Až na posledný moment som si všimol tabuľku ktorú ma Garrett na sojej stránke,ktorá hovorí ktorý detektor je na čo určený.A tam som si uvedomil že vlastne najvhodnejší pre mňa je AT PRO.Okrem iných vecí aj pre to že je vodotesný do hlbky 2 m čo Minelab nie je.A ja chcem loviť aj na pláži tak po pás do hlbky cca 1m.Dnes som bol na poli,bolo tak okolo 0 Ca všimol som si že display mi hrá farbami.časť displaya hrala tak ako keď na vode pláve olej,alebo keď zahrejeme horákom oceľ.Je to normálne??Display fungoval bez problémov,len ma to tak trochen znepokojuje
:-(

23. ledna 2011
Mirda
Gefreiter
Re: AT PROReagovat
Mirda

Čau, myslím že to s tím displejem bude zimou. Nejsem si jistý jestli je to zrovna v mezích(mrkni do návodu na rozmezí teplot v jakých může detík pracovat)ale já byl taky včera na cca 4 hoďky se 705kou, teplota -1C a vše šlapalo jak má-no problém ;-)

detektor: Deus, Pro-Pointer, město: Zlínský kraj
23. ledna 2011
alex
Leutnant
Reagovat
alex

Čau. Mě Minelab taky bez problémů. ;-)
Ze zimy do tepla a opačně postupně. I když nemám obavy,tak opatrnosti není nikdy dost.

detektor: E-TRAC, CS3MX,,malý bráška garetík, město: Zlín

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

Zpět na přehled dikusních témat

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky