Detektor kovů Viking VK 40

Zkušenosti a rady hledačů, kteří používají detektor kovů Viking VK 40,

založil Elmara 20.8.2010 16:05
Zpět na přehled diskusních témat

28 online

4. listopadu 2010
mustang
Soldat
Prosím o pomocReagovat
mustang

Zdravím všechny hledače, zvažuji koupi tohoto detektoru a prosim o rady někoho zkusenejsiho momentálně vlastním již pátým měsícem ACE 150 a hledani me strašne chytlo.Pokud by mi nekdo mohl napsat nejake rozdily oproti ACE 150 byl bych moc vděčný.Moc diky.Lovu zdar :-D .Mustang

detektor: Golden Mask 3, Garrett ACE 150, město: Praha-východ, 15 let
4. listopadu 2010
Elmara
Feldmarschall
Re: Prosím o pom…Reagovat
Elmara

Ahoj. Myslím že nákupem Vikingu se sice zase o kousek posuneš, v podstatě ale dostaneš zase podobný detektor.

Nějakou dobu už chodíš, a myslím že bysi se tak měl spíše posunout trochu jinam. Podíval bych se na detektory ve střední třídě. Analogové Tesoro Vaquero nebo EuroSabre II, popřípadě C.Scope CS5MX. Nebo číslicové Minelab X-Terra 705 a Tesoro DeLeon.

Pokud jsi limitovaný částkou a přesto bysi chtěl detektor s dosahem přístroje ve střední třídě podívej se také na Golden Mask 2 nebo 3 :-)

detektor: Tejon Ultimate, CS6MX, GM4, město: Jílové u Prahy
5. listopadu 2010
mustang
Soldat
Re: Re: Prosím o…Reagovat
mustang

Ja toho vikinga našel v bazaru za celkem simbolickou cenu . Bohužel jsem na tom ted tak ,že si detektor za víc jak 5 tisíc koupit nemužu :,-( :,-( . Budu šetřit a pak si snad ten GM 2 pořídím, je to fakt super mašinka . Moc diky za odpoved . Mustang .

5. listopadu 2010
smikri
Soldat
Re: Re: Re: Prosí…Reagovat
smikri

Měl jsem Vikinga VK 40.Výborná mašinka.Řekl bych, že v této cenové hladině nic lepšího není.

detektor: DeLeon, CS 1220R, město: Klatovsko
5. listopadu 2010
Elmara
Feldmarschall
Reagovat
Elmara

GM2 určitě stojí za hřích. Posun v dosahu to pro tebe bude mimořádný :-D

5. listopadu 2010
mustang
Soldat
Reagovat
mustang

To je fakt, doufám že si na něj našetříc co nejdříve.Diky za pomoc . Lovu zdar :-D

5. listopadu 2010
Elmara
Feldmarschall
Reagovat
Elmara

To Moravan: Prosím, příspěvky typu chystám se vykrádat hradiště posílej na jiné weby. :,-( :,-( :,-(

9. listopadu 2010
Moravan
Reagovat
Moravan

No ty si nepochopil ten žert?
Mám 60 a ještě jsem, kromě třešní jako kluk, nic neukradl. :-D

9. listopadu 2010
Elmara
Feldmarschall
Reagovat
Elmara

To je klidně možný, ale když je ti 60, tak by jsi už nemusel psát takové blbosti :,-(

9. listopadu 2010
litrfree
Hauptmann
když píš…Reagovat
litrfree

mysli.

detektor: Tejon SEF, Lobo ST HOT&bigNEL, VAQ CON&NEL, PP GRT, město: Čáslav, HHB o.s. - předseda!
10. listopadu 2010
ahasver
Reagovat
ahasver

Plně souhlasím s Elmarou. Určité instituce postrádají smysl pro humor.Domnívat se, že spolu komunikují touto formou a na tomto webu pouze lidé stejného zaměření by bylo nesmírně naivní.Já mám 65 a neustále se přesvědčuju o tom, že lidské "zhovadilství" je nekonečné. Za totáče jsem vždycky říkal všechno na plnou hubu a nic se nedělo. Dnes mám strach...

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

Zpět na přehled dikusních témat

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky