Zdravím všechny hledače, zvažuji koupi tohoto detektoru a prosim o rady někoho zkusenejsiho momentálně vlastním již pátým měsícem ACE 150 a hledani me strašne chytlo.Pokud by mi nekdo mohl napsat nejake rozdily oproti ACE 150 byl bych moc vděčný.Moc diky.Lovu zdar .Mustang
Ahoj. Myslím že nákupem Vikingu se sice zase o kousek posuneš, v podstatě ale dostaneš zase podobný detektor.
Nějakou dobu už chodíš, a myslím že bysi se tak měl spíše posunout trochu jinam. Podíval bych se na detektory ve střední třídě. Analogové Tesoro Vaquero nebo EuroSabre II, popřípadě C.Scope CS5MX. Nebo číslicové Minelab X-Terra 705 a Tesoro DeLeon.
Pokud jsi limitovaný částkou a přesto bysi chtěl detektor s dosahem přístroje ve střední třídě podívej se také na Golden Mask 2 nebo 3
Ja toho vikinga našel v bazaru za celkem simbolickou cenu . Bohužel jsem na tom ted tak ,že si detektor za víc jak 5 tisíc koupit nemužu . Budu šetřit a pak si snad ten GM 2 pořídím, je to fakt super mašinka . Moc diky za odpoved . Mustang .
Plně souhlasím s Elmarou. Určité instituce postrádají smysl pro humor.Domnívat se, že spolu komunikují touto formou a na tomto webu pouze lidé stejného zaměření by bylo nesmírně naivní.Já mám 65 a neustále se přesvědčuju o tom, že lidské "zhovadilství" je nekonečné. Za totáče jsem vždycky říkal všechno na plnou hubu a nic se nedělo. Dnes mám strach...
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.