Hele komplici a co si jít někdy zahledat v okolí Kroměříže? 
Zlín, Holešov, Kroměříž a okolí
Hledám 1-3 komplice na akci Mistr hledač 2011 v Brandlíně /podrobné info na LP/. Auto vezmu. Kontakt - Mller11@seznam.cz
A kdy můžeš ? 
no spíš odkud jsi 
Od Hulína a ty ?
Kroměříž=)
Pak se můžeme domluvit na společném hledání. Dáš kontakt ?
Hebina-Krtek71- stačí mail zatím? kukes21@seznam.cz
Jo chlapi ale možem to nechat až někdy na září?
Až dodělám řidičák,stanu se pojízdným... 

ja auto mam neni problem.rozvezu,dovezu,zavezu.přišti tyden mam volno tak bych aj někam zajel. 
Co víkend? Směr jih podél Moravy.

vikend makam. 
Hebina-Krtek71- stačí mail zatím? kukes21@seznam.cz
Jo chlapi ale možem to nechat až někdy na září?
Až dodělám řidičák,stanu se pojízdným... 

V okolí Kroměříže nic nenajdeš...mimo obvyklého šrotu a běžně nacházených mědáku.
Co já bych dal aspoň za ty měďáky...Za poslední 3 akce mám skóre 3 obylný plomby,asi kilo patron a jeden komančskej padesátník....

Já byla zahledat v tom pařáku včera ( čtvrtek ) odpoledne. A podařilo se 5 mědáku a knoflík s erbem
.

to seš dobra ja dnes dva mědaky tři plomby naky křižek či co, nakou zelenou spiralu a mraky olověnych kulek hold kusek je střelnice. 

Zelenou spirálu? Aby se z ní nevyklubal bronz 

je to takova pasovina dost na husto namotana a do kuželu. 
Nebyls náhodou na Hvězdě? 

A TO JE KDE. 

vemte mě sebou ja su kusek od Hulina. 
Taky bych se přidala pokud to není vyloženě pánská jízda 

jo přidej se stači se jen domluvit.kontakt na mě jantar.namor@seznam.cz pravě sem došel z hledačky a hruuuuza na tom slunku. 

Ahoj Kájo, jak je po nedělním hledání? V týdnu bych i vyrazila, ale nevím, jak to vychází směny? Asi opět v pracovním procesu? Písni na e-mail, domluvíme se 
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.