Detektor kovů Whites Prizm III

Dobrý den Rád bych poprosil o radu. Jsem začínajíci detektorář :-) a mám omezené finance. Rád bych se zeptal na Whites Prizm III Rád bych se zaměřil na hledani mincí a jine drobotiny :-D Děkuji za rady

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 8.6.2009 19:46

ACE 250 neznám, měl jsem PrizmIV, vzpomínám na něj s láskou. Po půlroce používání jsem s ním našel hodně mincí.

S čím chodíš teď? Já mezi Ace 250 a Prizm III nebo IV nevidím žádný rozdíl?

Ted nemam nic mel jsem MD-318B byl jsem s tim jen parkrat ale vubec nic jsem nenasel(alobal,vrsky od piva....mozna spatne misto) chci hledat mince a nejakou tu drobotinu ale byla chyba kupovat MD pujdu do ace 250 je o nem dost napsano :-)

Chodím s PRIZM IV už rok a myslím si že pro začátečníka velice dobrá volba.Spolehlivě ignoruje šrot a jde perfektně po mincích. ;-)

Prizm 4 je mimo moje moznosti ,ale ta trojka se mi libi
a tak mi tu vznika zase ten samej problem ace nebo prizm :-D
jdu hledat jeste vice iformaci o tech 2 detektorech :-)

Jako začátečník přemýšlím právě mezi White prizmou IV a Garettem Ace 250. O Prizmě 4 jsem nenašel moc informací a o Gar. 250 je toho spousta. Chtěl bych univerzální detektor, jak na mince, tak i na militárie. Můžete mi prosím poradit a říct vaše zkušenosti s Prizmou 4? Díky :-)

je uplne jedno jesi mas minelab nebo baunty srantr,zalezi na fleku.250 na zacatek neni spatna,jeste vetsi civku nez je zaklad a nemas co resit. ;-)

U Prizn IV oproti III je velkou výhodou alespoň podle mého názoru tzv. třítonová identifikace,která perfektně zvukově rozlišuje předměty pod cívkou, což spolu s displejem celkem slušně určí co se asi nachází pod cívkou.Jinak funkci smart notch vůbec nepoužívám.Samozřejmě je to o tom jak se s detektorem sžiješ.Myslím že s prizmem nic neskazíš.Ideální ovšem je domluvit se v Jílovém,udělat si den volna a různé detíky si vyzkoušet přímo na louce. Jsou tam velice vstřícní a ochotní.Každému totiž sedne něco jiného a v praxi uvidíš chování detektoru na různé kovy.

Tu tritonovou identifikaci ma zase ace 250.Jinak by bylo fajn si to otestovat primo ,ale mam to trochu z ruky jsem ze Šumprka :-)

zdravím všechny hledače!pár hodin tomu,co jsem tu založil svoji složku.některé příspěvky jsou supr i pro lidi kteří neví o našem koníčku nic a jen kouknou o co jde.jsou tu i tací,které já bych zařadil do tak zvané složky"SEBEVRAHOVÉ",jelikož mám pyrotechnické zkušenosti tak vím o čem mluvím.některé fotografie to dokazují že hledači ani náhodou neví o pojmu MUNICE.tohle je dost široký pojem ale když vidím že hledači manipulují s munici pěchotní,tankovou,leteckou,dělostřeleckou i jinou tak mi přechází mráz po zadech.neberte to nikdo na lehkou váhu ale neohrožujete jen sebe ale i své okolí.chci se také optat jestli tu je někdo s Prostějova nebo okolí Pv?jináč ať se všem daří a rád poznám pohodové lidi kolem nás!!!s pozdravem BEAR (medvěd)

zajimavej clanek pokud se jedna o munici tak toho se opravdu bojim zatim nemam do terenu s cim vyrazit chci hledat mince a budu doufat,ze na zadnou munici nenarazim (mozna tak na delovou kouli) :-)

Zdar tady skoro Prostějovák - moc sem na L.P nechodím ale s detikem ACE . 250 licu jako divej a výsledky sou super detik jinak jeden mám na prodej za 4,500 kč i s poštovným.
Mejlik - ohrozimak-zavinač.cz ;-)

Budu prodávat moji prizmu IV.Je koupená v dubnu 08 nahledáno asi 25 hodin v hezkém počasí,s originální krabicí DVD a českým návodem.V případě zájmu zašlu foto.Cena 6000 kč.Některé mé nálezy s prizmou IV jsou na stránkách.vaclavrozec@seznam.cz

Zdarec cruise13. Můžu tě poprosit, zda by jsi mi neporadil, kde vzít cz návod na Prizmu IV? Stal jsem se právě hrdým majitelem, ale bez cz návodu :-( Předem díky :-)

Tento stroj je poměrně výkonný ,ale co se týče odladění půdy nebo odladění hornin,nebo zmagnetovaných různých kamínků apod. ,tak je na tom velmi špatně.Bydlím na kraji středohoří (vesměs kopce sopečného původu) a jsou místa,kde jsem musel odejít pryč,protože jsem neustále poslouchal vysoké tóny.po vykopání - 20 kamenů.. o:-)Nyní s analogem C.Scope 5MXP nemám problém.

Joey máš pravdu.Chodím také ve středohoří a kámošova 250 píská jako zjednaná.Já s prizmou tyto problémy nemám

To chorche: Návod ti můžeme poslat, myslím ale že by se jednodušeji dal popsat v několika větách :-)

To Elmara: I přesto budu rád, když mi jej pošlete. Dík moc!:-) georgi1@seznam.cz

Máš to na emailu :-)

Super ,dík moc :-)

Plánuji si pořídit něco na dohledávání,rád bych znal názor,případně doporučení na dohledávací detektory,co třeba Vibra-Probe 580? má někdo nějaké zkušenosti? Děkuji za Vaše reakce. ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru