Je ho vždycky málo
Alkohol na hledání
Zdar jak to máte s alkoholem při hledání?
něco si musím vzít, aby mě to víc bavilo
nemužu řídím
Musí být docela prča hledat nalitej uplně to vidím, jak se nametenej hledač motá po poli, mává s klackem do všech stran, kope uplně jinde než to pípá, padá, zvrací, a když už náhodou něco kopne, tak to nemůže zaostřit aby to určil, zahlídne-li v díře minci, hned hlásá, že vidí depot a pod Jinak já si taky rád dám, ale drtivě většinou řídím, takže nemohu,..
Podla kvality niektorých fotiek čo sem hladači pridávajú, je určite dosť takých čo lúbia trúnek...
Je to tak
spis nez alko, si dam speka, ale v lete to jedno, dve taky zkousnu. Nerad hledam opilej, je to takovy o nicem
opít se je u toho o ničem, ale dát 2,3 piva nění občas špatný
přesně tak , jak se u toho ožereš jak hovado , tak je to taky na prd a musíš pak rovnat na detíku ohnutý opěrky a podobně Ale na druhou stranu -,,ožralí mají štěstí "
když jih dáš víc tak máš širší záběr
Já sem přestal pit , takže ty dvě až tři pivka a v zimě raději slivku a stačí
Jako z pohádky:v lese Marťas kde si ? A v tom lahváče cink!!!.
To nejsou lahváče, to je klekání...
Rum
Tak kdyby se povedlo nějaké hledání ve dvou nebo ve třech a bylo by to spojené s přespáním v lese tak určitě. Večer udělat oheň opéct něco a samozřejmě něco silnějšího vypít tak souhlasím. Prostě čundr s hledáním.
Jo čundr s hledáním to je moc dobrej nápad.Příště ho na čundr určitě beru bude to pro děti zábava.A to mi připomělo pár dobrejch míst kolem Švihova kde jsme byli na čundru a viděl tam trosky nějakeho stavení .Další místo na hledačku.Díky A k tomu alkoholu,rád si dám pivko ale na čundr beru RUM není tak těžkej.
Správně.Menší litráž,rychlejší tepelná účinnost.
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.