C.Scope CS6MXi BRNO a okolí POMOC!!!

Ahoj hledám někoho kdo vlastní C.Scope CS6MXi a by by ochoten se se mnou sejít a na pár minut zapůjčit cívku. Koupil jsem starší C.Scope CS6MXi ,ale při pohybu do stran to neustále háže tóny všechny možné. A to i tak když pohyb dělám ve vzduchu směrem k nebi. Cívka byla dole u konektoru opravována dle vzhledu. Jen se chci ujistit zda to je opravdu jen cívkou nebo celý detektor je k ničemu :-( . Popřípadě kdyby to bylo cívkou tak bych nějakou starší ALE FUNKČNÍ

v kategorii Detektory - netříděné, založil devilson 4.6.2014 12:48

Sorry prosím o smazání tohodle nejak se mi žvejknul pc a je to tu 2x díky moc .-)

Tady tuhle http://my2apes.rajce.idnes.cz/Detektor/#20140525_101735.jpg

Jestli byla opravovaná,to je něco jiného,ale tato cívka když sem chodil z vyšponovaným detíkem měla tolik prozvuků,že mě daje kamarád říkal ty vole jak s tím možeš chodit,ale signál v tom chaosu prozvuků byl silný a jasný.Kůpil sem si tu větší,detík neuvěřitelně ztichl,bylo to sto a jedno,obrovský rozdíl,občas sem musel přiložit rýč abych se ujistil že ho mám vůbec zaplí,sem tam si zabrůklo železo,když sem byl v lese,jinak byl úplně bez prozvuk s tůto větší cívků.

Prozvuky bych bral ,ale to pípá neustále jako bych byl na kovošrotu a už i jen při pohybu cívkou! proto shaním někoho kdo má stejný detektor nejlépe Jižní Morava abych mohl dojet a vyzkoušet zda to není detektorem jaknile to budu na 100% že to je cívkou tak bud koupím novou nebo od někoho starší pokud bude mít .

Bude to asi jak píše pedro2

nahoře v porádku ale dolu se nepodivam je to opravovane a zalité celé plastem není tam ten original odšroubovatelný bazmek :-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru