No asi jedině to vzít do igelitky a hodit jim to přes plot, třeba se chytnou za nos.... je to stejné jako pejskaři, kteří neuklízí po svých miláčcích. Jednou se sousedka naštvala a dotyčným sousedům ignorantům exkrementy přinesla a rozložila na rohožku před vchodové dveře, příště už uklízeli.. chytrému napověz, blbého trkni :)
Černé skládky.
Zdravím staré Mazáky i Novice.V poslední době se opět setkávám s dlooouholetým nešvarem a to je černé skládky.Lidé jsou prostě nepoučitelní.Pokavaď to proberu tak vždy zjistím adresu viníka.Zapomenutá složenka a podobně.Bohužel nikdo to nechce řešit.Takže si necháme zasírat zejména lesy?Povede to někdy konečně k lepšímu? Asi ne! Co vy na to?
Jojo, kdekoliv se dá zajet do lesa autem... Dělat se s tím nedá nic moc. Pokud někde vyhazuje někdo pravidelně ve velkém množství (u nás to dělal jeden malej autoservis), dá se tam dát fotopast a zjistit aspoň SPZ. Ale takové to vyhazování domovního odpadu - to je marný.
Mě to přijde nepochopitelný, když už to naložím do auta tak s tím sjedu do nejbližšího města do sběrného dvora nebo kontejneru, dnes i malé obce mají kontejnery na tříděný odpad. U nás jsou dvakrát ročně kontejnery na velkoobjemový odpad tak to suším půl roku doma a pak přemístím do konťáku. Vozit to do lesa a pak se koukat na tu nádheru co jsem stvořil tak to bych se musel stydět sám před sebou. Některý lidi to asi maj jako adrenalin, že je nikdo nechytí. Jo před 30 lety to byla jiná, pamatuji si potok, kde bylo víc odpadu než vody, teď jsem zrovinka narazil na jednu starou skládečku ze 60´-70´s (zubní pasta perlička atd.) a v okolí je jich několik. Podle mne je to výchovou, nechci zahnojené lesy ani stráně nějakým nepatřičným svinstvem.
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.