Čimelice??kdo hledal??spousta nálezů....

Kdo hledal u čimelic,nej.nálezy

v kategorii Lokality, založil sesil 8.4.2012 13:35

Zdravím chtěl bych tady podiskutovat,s detektorem běhám chvíli nejdříve garrett 250 a nyní tahám minelab x terra 705,bydlím 1 km od místa kde skončila válka a byla podepsána kapitulace:-))),léta se věnuji historii hlavně válce tak jsem přesně vytipoval místa se svým švagříčkem a řekli jsme si hlavně ne kolem benzínky tam od mlada vídáme tisíce hledačů pokladů,nejvíce info od dědů a babiček kteří si na konec války pamatují a místní kroniky a fotografie které žádný z detektorářů neviděl:-) a kolik jsme našli munice je až neuvěřitelné,ruská armáda,knoflíky,lžíce,jen vyznamenání nejde a nejde,napište nám nějaké nálezy z okolí čimelicka ;-)nebo se můžeme i domluvit na nějaké akci,místa které jsou v okolí přinesou radosti ještě mnoho:-) 8-)

Zravím! Letos jsme tam byly hledat na celej výkend.Ve čtyřech lidech za tři dny - munice, měďáky, stříbrná 15 kopějka 1914, a jedno idečko školní panceřová divize ss.

cus, dnes se tam chystame s par lidma, tak pak dam vedet jestli padlo neco zajimaveho. ;-)

-Krny1-Zdarec tak co ? Byli jste tam hledat ? Co jste našli?Možná tam zase v létě podnikneme vikendovku

nakonec se vsichni nekde ozrali vecer pred, takze zadna akce nebyla, ale kdyz tam byli vikend pred, padnul jeden zlatej prsten. teoreticky by sme se tam meli vidat v blizke dobe... mame to od domova asi 25km, takze tam muzem kdykoli.

-Krny1-Tak to se máte to máte za barákem.My to máme kousek dál jsme ze Znojma.U nás tý války moc není tady se ničeho moc nezbavovaly.Ještě bych se tam rád někdy podíval.



a ja zase chci vyrazit zahledat do znojma, mam pribuzny u Vrbovce... Hnizdo. :-D

Krmy1- tak až budeš mít sem k nám cestu tak dej vědět a můžem zahledat. Dá se tady najít ledaco


;-)

kdyz by to neklaplo driv, tak urcite kazdej rok jezdim na vinobrani. :-D ale doufam ze na jare bych se tam mohl taky ukazat... ja tam zkousel hledat, ale vsude sem nachazel akorat haldu plechovek atd.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru