Mám dotaz na Elmaru. Aký vplyv má výška pulznej frekvencie na dosah, resp citlivosť na malé predmety? Dá sa CS4PI nastaviť tak, aby mal čo najväčší dosah a čo najmenšiu citlivosť na malé predmety? Čiže, aby išiel hlboko a bral len väčšie predmety.
Detektor kovů C-Scope CS4PI
C.Scope CS4PI je specializovaný detektor kovů, který využívá pulzní indukční technologii (PI), což ho činí ideálním pro hledání v silně mineralizovaných půdách nebo na plážích. Díky této technologii dokáže CS4PI ignorovat účinky mineralizace, které často ovlivňují výkon běžných detektorů, a soustředit se na detekci kovů v hloubkách, které jsou pro jiné přístroje nedosažitelné. Detektor pracuje s pevnou diskriminací a jednoduchým ovládáním, což umožňuje hledačům rychle začít hledat bez složitého nastavování. C.Scope CS4PI je robustní a odolný, ideální pro použití v náročných podmínkách, jako jsou mokré písky nebo silně mineralizovaná půda. Jeho jednoduchý design se zaměřuje na maximální hloubkový dosah a stabilní výkon, což ho činí oblíbeným mezi plážovými hledači a těmi, kdo se zaměřují na hledání ve specifických prostředích. Díky své lehké konstrukci a ergonomickému provedení je CS4PI pohodlný i při dlouhodobém používání. Tento model je vhodný pro ty, kteří potřebují specializovaný detektor s hlubokým dosahem, zejména v oblastech, kde běžné detektory mohou selhávat.
Nastavení počtu pulzů má především vliv na mineralizaci v půdě. Prostě najdeš bod, kdy je detektor nejstabilnější. Na dosah má počet pulzů pouze kosmetický vliv
elmara, mohl bys mi prosím říct svůj názor na tento detektor? práce s ním, výsledky, apod. moc děkuji
elmara, mohl bys mi prosím říct svůj názor na tento detektor? moc děkuji
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.