Detektor kovu DeepTech Vista GOLD 25 kHz

Máte někdo zkušenosti?

v kategorii Detektory - netříděné, založil DECIMUS 19.3.2013 14:46

testoval jsem Vistu Gold jen velice krátce - ještě budu - první postřehy jsou ale vcelku pozitivní, výborná citlivost, separace, recovery speed, hlasitost železa na stahování - super funkce (jako CS6MXi) dosah velice slušný, dvoutón, ale velice dobře naposlouchatelný ......

Dobrý den,
mám také Teknetics G2 a jako o druhém uvažuji právě o DeepTech Vista Gold. Můžete již nyní sdělit nějaké poznatky a např. hloubkový dosah proti právě G2. Moc díky.

O tento detektor bych měl vcelku zájem, ale nechce se mi vyhazovat dalších 15000 Kč jen kvůli testování. Jinak reference i frekvence jsou slušné, tak snad se někdy objeví v inzerci z "druhé ruky".... :-)

Hloubkový dosah je bohužel slabší, takže oproti G2 žádná velká výhra, šel jsem nakonec do GM, každý má své mouchy :-) U GM 4 pro občas nesnadné vyrovnání GB, ale jinak vše OK a hloubkový dosah více než dobrý.

Dobrý den,mohl by mě někdo poradit,chodil jsem s deltou 4000,ted jsem přešel na teknetics g2 a trochu tápu v nastavení :-( předem dík - pevon77@seznam.cz

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru